User Tag List

Sayfa 42/492 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
9339 sonuçtan 780 ile 798 arası

Konu: 2010 Megane III Coupe

assurdo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim araçlarda kaput altı keçe yok volkan. bende impressor var, servisden ekstra verip taktırıyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renault Megane 3 Coupe 2008 sonrası 3 kapı Bagaj GittiGidiyor.com'da #33424704

bu ürünü dün aldım ne kdr sıklıkta bagajını kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben kullandığım zaman spor cantasıydı,aracın temizlik malzemeleriydi ıvırdı zıvırdı bagaj temız kalsın istediğim için almıştım..çok sıkılarak aldım ya olmazsa diye ama çok ilginç bir şekilde kendim kesip koysam bu kadar muntazam olabilirdi.Şimdi ufak tefek eşyalar sağa sola kaymıcak hem kirlensede temizlemesi kolay olucak bagajını sıklıkla kullananlara tavsiye edilir...

bu arada assurdo:dün bnm araçta yokuştaki olayı denedim,bende öyle bir sıkıntı yok,bilgine..

paylaşım için ve aracını test ettiğin için sağol xdream bugün servise verdim aracı, hem fara hemde frene bakacaklar.

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim aracım dynamique, benimkinde kaput keçesi yoktu.

Serviste sordum 120tl dediler, o paraya depoyu doldurmayı tercih ederim

bu ürünü dün aldım ne kdr sıklıkta bagajını kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben kullandığım zaman spor cantasıydı,aracın temizlik malzemeleriydi ıvırdı zıvırdı bagaj temız kalsın istediğim için almıştım..çok sıkılarak aldım ya olmazsa diye ama çok ilginç bir şekilde kendim kesip koysam bu kadar muntazam olabilirdi.Şimdi ufak tefek eşyalar sağa sola kaymıcak hem kirlensede temizlemesi kolay olucak bagajını sıklıkla kullananlara tavsiye edilir...

bu arada assurdo:dün bnm araçta yokuştaki olayı denedim,bende öyle bir sıkıntı yok,bilgine..
    Vay bu güzelmiş teşekkürler

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı assurdo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim araçlarda kaput altı keçe yok volkan. bende impressor var, servisden ekstra verip taktırıyorsun.
    Alıntı Dou Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aracım dynamique, benimkinde kaput keçesi yoktu.

Serviste sordum 120tl dediler, o paraya depoyu doldurmayı tercih ederim

Çok enteresan ya.. Ben olduğuna eminim, hatta eski aracımda kompleydi bunda niye yarım diye söylenmiştim Renault'ya..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaput keçesi dediğiniz arkadaşlar kaputun altındaki siyah malzememi kumaşımsı olan
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabamı dün servisten aldım. sonuç:

-fren meselesi:tüm renault lar böyleymiş.
    -uzun farın iptal olması: sigorta atmış. (vallahi sigorta diyince çok üzüldüm boşuna geldik diye, elimden de gelir hani ampul değiştirmek falan. ben merceğin perdesi bozuldu diye düşünmüştüm) başınıza gelirse sigortadanmış

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok saçma benım renaultta yok öle bir şey ki üç beş kere denedim öle frende filan bir şişme yok bence baştan savmışlar..arabayı bıraktıgım yerde hafif rampa dükkanın önünde her akşam deniyorum artık psikolojim bozuldu ama hiç geri kaydırmadı...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok saçma benım renaultta yok öle bir şey ki üç beş kere denedim öle frende filan bir şişme yok bence baştan savmışlar..arabayı bıraktıgım yerde hafif rampa dükkanın önünde her akşam deniyorum artık psikolojim bozuldu ama hiç geri kaydırmadı...
    %100 başlarından savdılar peugeot da da böyleydi. bir de benim forum sitem var 207tr.com orada da dalga geçeriz hep böyle dediklerinde

böyle sorunlarla servise gitmekten de hep korkmuşumdur. işi layıkıyla yapıp istediğim gibi teslim etmezler hiç aracımı örnek veriyim: arabayı sakın yıkamayın dedim, teslim almaya gittiğimde süngerle yıkadık arabanızı dediler, içimden hadi len ordan dedim gittim baktım kaportaya tümüyle fırça çiziği. vallahi uğraşmaktan bıktım bu servisçilerle

uur_09
    Misafir
    Elif tuning in ki tam oturmuyor malesef ki..(ön taraf),yanlar oturuyor..
    En arka parça zaten dışarıda yok,en azından ben bulamadım yani mecburen servisten alıcaksın,benim gibi bulamazsan...Bende ön tampon eki arıyorum.Kırıldı *****...
    arkadaslar cok saolun xdream serviste bna tüm parçalar 3.400 gbi bi fiyat werdler sencede çok diilmi sna n kadar sölediler tüm parçalar için?? yada dha önce takan arkadaslar warsa toplam n kadara mal oldu?? smdiden tesekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uur_09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaslar cok saolun xdream serviste bna tüm parçalar 3.400 gbi bi fiyat werdler sencede çok diilmi sna n kadar sölediler tüm parçalar için?? yada dha önce takan arkadaslar warsa toplam n kadara mal oldu?? smdiden tesekkürler
    ben aracı alırken kafalarına vura vura tanıdıkla sokarak aldım aradan arka tamponla egsoz görünümlü acaip parçayı kurturabildim yanla ön yok şu bu dedi ağladılar bende eksik kalanları eliftuning ten tamamladım yanlarda hıc bır sıkıntı yok zaten birebir aynı ön dekinde elif tuninginde sıkıntı yaşadım zor ottuturmustum ama hoş onuda kırdık zaten şimdi spoyler centerdan sipariş verdim 250 liraya...gerçi oda çokta olmayıncada çirkin duruyor gibi geliyor artık,onu bir deniyim onuda burda paylaşırım.. ayrıca dediğin gbi konuda geriye dönersek bi anormal fiyat istiyorlar hiç gerek yok sanırım,arka taraf dışarıda satılmıyor sadece arkayı serviste halledip yan ve önleri dışarıdan temin ederseniz bnm gibi en ucuz şekilde komple kiti mal etmiş olursunuz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sonunda şu kusmuk ses sisteminden kurtuldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iLkay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahahua kanka az kaldı bende sağ kapı kolunun patlatıorum cızırdamaya başladı... sexy bitch'e dayanamadı geçen gün

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla asıl müziği şimdi dinliyorum artık arabada..Orjinaller neymiş öle yaa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neler yaptın hocam ses sistemine?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla hocam ben bu işlerden çok anlamam..Emirhan saolsun çok yardımcı oldu.. Maslak'ta Halil Solak mükemmel bir işçilikle hallettik işimizi..
    2 Tane component ön tarafa orjinal 13 cm DLS.. Anfi + 25 cm yine DLS marka subwoofer ile destekledik + izalasyon'da yaptık tabiki.. Ana üniteyi bozmadık navigasyon,bluetooth her şey çalışıyor.. Zaten çok absürd bir sistem istemiyordum beni tatmin etsin yeter diyordum.. Fazlasıyla tatmin ediyo

Velter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla hocam ben bu işlerden çok anlamam..Emirhan saolsun çok yardımcı oldu.. Maslak'ta Halil Solak mükemmel bir işçilikle hallettik işimizi..
    2 Tane component ön tarafa orjinal 13 cm DLS.. Anfi + 25 cm yine DLS marka subwoofer ile destekledik + izalasyon'da yaptık tabiki.. Ana üniteyi bozmadık navigasyon,bluetooth her şey çalışıyor.. Zaten çok absürd bir sistem istemiyordum beni tatmin etsin yeter diyordum.. Fazlasıyla tatmin ediyo
    izolasyon derken nereye yaptirdin kapi iclerine mi?

ne kdara maoldu bole bi sistem sormasi ayiptir ve de ana uniteye bisi takildi mi anfiyi fln desteklemesi icin?

Selman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ahaha iyiymiş 210 tl satış fiyatı bizde yani serviste
    SongürGarage

USPeformance
    by UtkuSelamoğlu

uur_09
    Misafir
    saolasın xdream bende öle yapıcam olmadı çünkü gercekten çok uçuk bi fiyat.. bu aralar sınavlar dolayısıyla yağunum çok arabanın fotolarını koyucam 1 kaç haftaya.. ses sistemiyle ilgilenen arkadaslara önerebilirim ben çok memnunm su an..2 çift db 13 cm companent,kicker 350.1 4 kanal amfi..kicker L5 subw ve bnu besleyen kicker 750.1 mono amfi,boss 1.5 farad kapasitör.. öle yani su an bni fazlasıyla tatmin edyor.. bu arada arka çift egzoz tampon n kadar serviste bna 1400 dediler ama o da fazla diil mi sence??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Renault Modifikasyon Body Kit 800 TL

bunlarla bir mesajlaş istersen,sanırım senin aracın 4 kapı,sadece arka tampon eki boyasız kaça alırız de... komple sıne 800 dediğine göre parça 200 diye düşünüodur boyalı olma tutturabiliceklerini sanmam kendi boyacın warsa onda yaptır ben yan ve önü öle yapmıştım serwise de su sacma sapan seyler için o kadar para wermeyın tamam guzel duruyorda değmez harbiden ya..Ben 7.000 km sadece önü kırdım oda olmıcak bir iş başımıza geldide kırıldı öle tümsekte filan kırmadım yani...5 kere kırsam o paraya gelir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)