sorma ya nıyeyse ordan dokulmeye basladı :S
Printable View
6 ayda bi komple kil yapip sokuyorum cilayi falan. Gecen gun 6. ayini doldurdu bende musaittim komple bi daldim ic dis heryerini iyice temizledim disinida guzelce yaptim. O gun iste 6 saatimi faln aldi :D
Masallahi var hala kilcal cizik yok ama heralde yaz sonuna yavas yavas artmaya baslar diye dusnuyorum.
Maşallah maşşallah bizdeki meg coupe cuların hepsi dikkat ettimde çok bakıyor arabalarına bende nedense çok ilgileniyorum özeniyorum anlamadım gitti aramızda tuhaf bir bağ oldu :D
kapı kollarından kapıyı kapatırken ses gelen varmı?hani böle tutup çekince çıtır çıtır ses geliyormu?ben artık kapıyı oralardan değilde camın fitil kısmından tutup kapatıyorum psikolojimi bozdu ordan gelen ses daha 15.000 de ya :o
Bendende gelio. Arabayi almadan once showroomdaki arabada ilk o dikkatimi cekmisti. Dedim bu elimizde kalmaz insallah die :D Bsii yok cok sukur ama citirdamaya devam. Bide benim kapi fitillerinden cok ses geliyo. arka bagaj pandizotundan cok ses gelio en sonunda sokucem pandizotu rahatlicam :D
Fitiller icin wurth un bi malzemesi var sesi bayaa bi kesio. Almaya usendigimden almiorm valla :D
Fitillere meq in trim detaillerini uygula arada sirada, muhtemelen gecicektir bulusrsak bagajda var yapariz cok kir birikiyor her seferinde dunyanin pisligi cikiyor muhtemelen ondandir.
kapı ve bagaj fitillerine şundan sürüyorum ayda bir ses yapmaya başladıkça, tavsiye ederim :)
303 Aerospace Protectant
Pandizotun oturduğu yere ben ufak bir lastik yapıştırmıştım, 1 senedir hiç ses yoktu, son zamanlarda yapmaya başladı baktım büzüşmüş lastik artık
Kapı kolundan benden de ses geliyor, elimde kalır diye korkmuyorum, kalsa da şaşırmam, zamanında ön camıma üst geçitten kedi düşmüş bahtsız bir adamım ben her şey başıma gelebilir :D
cem farda işlem yok ya, ilk aldığımda çekmiştim fotoyu telefonun dandik çekiminden öyle gözüküyo :)
siyah gibi duruyoda bnde dedım 2011 dekılerın farlarından mı koydu : )
ya bırde benım uzun zamandır uyuz oldugum bı konu..neden bızım araclara ledlı far stop angellı far tarzında hıcbır urun cıkarılmıo..baslarda hanı araba yenı ondandır dıodum da araba cıkalım 1.bucuk yıl oldu ama hala tek bır urun bıle yok..
çıkmasın ledli far falan zaten :D
ufo gibi dolasan megane gormek istemiyoruz :D
arabanın bence far ve stop grubu güzel,özellikle arka stop ince çizgi dalgası benim çok hoşuma gidiyor bu arada markalı coilover arıyorum gören duyan bilen varsa haber verirse sevinirim :)
Ft tuning'i aradım öğle yemeğindelermiş şu coilover'ı sorucam nedir ne değildir diyede..Onlardan satan başka kimseyi bulamadım nette araştırdım ama sanırım yok.