hmm spacer alcan yada yaptırcan o zaman 5.120 ye çevirmek için. Ama hazır ve güvenilir bir marka almak daha mantıklı.
Printable View
hmm spacer alcan yada yaptırcan o zaman 5.120 ye çevirmek için. Ama hazır ve güvenilir bir marka almak daha mantıklı.
Hmmm ozaman baya bi eleme olucak jant konusunda. ilk resimdeki o.z un bijon olculeri uyucakmi bilmiorm. Spacer le saglikli bi sekilde olucaksa yapilabilir ama pek bilgi sahibi degilim spacer lar hakkinda.
edit: o.z nin 5,100 mus..
Evet hastasiyim bu jantlarin ama bijon olculerini tutturamadim spacerlarda cok pahali bakalim nasil olcak :)
Emirhan çok teşekkür ederim kardeşim gerçekten mükemmel olmuş.. Kafamdaki fikirleri çok netleştirdin..
Oz Ultraleggare hala kafamda olan model..
-Bu arada çarşamba günü arabama yay takılacak,fren disklerim kırmızıya boyanacak ve yan siyah çıtalarım gövde rengine boyanacak,dikiz ayna kapakları piano black folyo ile kaplanacak..
Hadi hayirlisi kardesim :) bende kismetse bu hafta siyah imp. paket + body kit (gri ayna kapaklaari dahil) coupe alicam. Onun icin arastiriyorum :) bbs jant cok vardi kafamda ama bijonlar uymuo. O.z unkiler uyuyormu bilmiorm ama sanirsam ayni. Guncel ftolari koyarsin insallah :) Merakla bekliorm kardesim Hayirli olsun...
edit: megane 3 jantinin bijon araliklari 5-114,3 ''mus
Sanada hayırlı olsun kardeşim..
Body kit gerçekten çok farklı gösteriyor aracı ama :)
Ya aslinda benim dalginligima geldi body kitsiz aliodum arkadasim dedi olm alsana body kit die :D senin aracta varmiydi body kit
Evet var..
1.5 DCI Impressor Navigasyon+Cam Tavan+Renault Bodykit
Resmi varsa koyabilirmisin. Jant olarak advan rs de dusunebilirsin cok hos duruo eklicem simdi
her resimde kaliperlerin yeri değişiyor :)
"oz supertourismo wrc" dene bide bence çok hoş durur gibime geliyor.
Advan Racing RS III gerçekten çok güzel bir jant ama şöyle bir sıkıntı var..
Oz Ultraleggare 2.000 TL
Advan Racing RS III 3.500 TL gibi bir rakam olması lazım..
Replika jant istemediğim için Oz alıcam gibi geliyor.. Advan biraz bütçemi aşıyor gibi sanki..
:D ozenmeden yapiyorum da ondan :) sadece fikir olsun diye
superturismoya bakiorm simdi cok gusel jant onuda yapar eklerim siyah arabada gusel durur beyazi ( ama ayna kapaklari gri olcagi icin gri de olabilr )
edit: superturismo wrc de 18 inc bijon araligi uyan yok en yuksek 17
Bugun İtiBariyle Arabamıza Kavuştuk Arkadaşlar ;)
http://img707.imageshack.us/img707/8128/foto818.jpg
Hayırlı olsun hocam :)
Araba ben rodajdan sonra yay istiorum mu dio :D
Bence şöyle diyor "fabrika bana topuklu giydirdi gel beni adam et tak yayı giydir köseliyi sürüneyim " :D