Arkadasımın aracındakı 35mm H&R marka yayları sökmeye karar verdık dusunen olursa buradan ıletısım halınde oluruz.
Bgun alıcı gözüyle gittim baktım gerçekten yaya çok ihityacıv ar jip gibi duruyor
1.5 dti ye baktım kullandım gerçekten çok hosuma gitti her an alabilirim arkadaşlar umarım coupe yayı bulabiliriz![]()
KW'nin var biliyorum Coupe için ayrı HB için ayrı.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
KW nin var, daha önce de yazmıştım coupe ve hb için ayrı ayrı üretiyor, şu anda bildiğim kadarıyla başka üreten yok coupe için ayrı olarak.
2 cm yazmasına rağmen ön 3 arka 3.5 cm düştü.
Yükseklik, yol tutuş, konfor optimum seviyede oldu. Araç ne yerlerde sürünüyor ne de yüksek duruyor,TR şartları için ideal. Bir de araç standartken arkası öne göre daha yüksekken, yaydan sonra tam olarak denk duruyor ön ile arkanın yüksekliği.
Dipnot: kw nin coiloverinin fiyatını sormuştum yayı alırken, yaklaşık 2.500 tl gibi bir rakam söyledi ama düşürebildiği maksimum 6 cm miş, o sebepten ilerideki planlarım arasında bile bulunmuyor.
Coilover fazla pahaliymisokadar yerlerde surunmesini istemiorum zaten surtme falan oluo yada ne bliim iki uc kisi bindiginide aksilik olabilio.fotosu varsa paylasabilirmisiniz aracin merak ettim
yada link varsa oda olur
![]()
Evet h&rın yayı hb için.
Hangi marka olursa olsun coupe için ayrı üretimi yoksa, o yay büyük ihtimalle hb içindir.
Satan adam size satmak için "coupe'ye de uyar" der (haliyle), ama arka aksam farklı olduğu için sıkıntı yaratır.
Ön yürüyen aksam birebir aynı ama, belki süspansiyonu daha serttir coupenin o kadar bakmadım.
Evet satıcının gazabına ugradık.Memnunda degılız 4 kapı ısteyen olursa zaten hemen sokecegız.Ama birde bu spor yayı farklı yonetemler ıle dusurenler varmıs yaptıran duyan varmıdırki??
özellikle 19'' alırsan çok muhteşem olur resimdeki gibi. Bide biraz bekleyip 5 lik bir yay ile birlikte "the best" olur![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
5 yay bana fasla kacar garaja giremem 3.5 da bile corsa surtuyodu
edit:aracta body kitte olcak kw 3 yay yeter
Yalniz bjon olculerine baktim meganenin 5,114 bnm buldugum bbs ck lar 5,120 nasil uyucak (pek anlamiorm da)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)