ben surekli ikinci ellerini takip ediorum sahibinden.com da, cogunlukla ayni arabalar.
bu linkini verdigin ilanda aylardir duruor, arada koyup kaldirior.
baska bi forumda gormustum ilk gelen araclardan, 45.500 e satilan ilk partilerden o arac.
tahminimce 44 - 43 verme niyetindeler, ki cogu ilan ole tutturabilirsek bu fiyata niyetiyle duruor gibi gelior.
40-42 arasi bence bulabilirsin 2010 dizelini, gercekten satma niyetli birinden.
Gecenlerde ses sıtemı konusması gecerken yazmıstım 13 cmlıkler cok güzel oluyor dıye kapılara Audiobahn(nasıl yazılıyor bılmıyorum) fotografını cektım fıkır olur dıye..
![]()
DynoDynamics in Ecutuned
Cercevesı işte takımını ıcınden cıkan orgınal gıbı duruyor vallahı gercekde![]()
DynoDynamics in Ecutuned
Ya ben hayatimda hic bi arbada bu kadar kotu bi ses duzenegi gormedim ya nasi bsiidir budinlemek istemiyorum valla. on tizlerde cizirdama flan bile oluo. Kornasida motor kornasi gibi yarin servise gidicem saka kornasi resmen ya millet guluyo calmaya utaniorm
![]()
Mapped by DR.ECU
puhahah kanka aklimdan gecmio diil :P sipidigonzalez resmen abi bipbip yapip gidiorm
Bakiim servise soyledim halledemezlerse bi tane cikma vw krnasi faln takiim diorm oluyosa![]()
Mapped by DR.ECU
Arkadaşlar yakıtından memnun musunuz arabanın? ortalamalar ne seviyede?
megane 1.5 dci kullanan arkadaslar size sesleniyorumm. memnun musunuz yakıttan??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)