Ahh birde sessiz titremez olaydıefsane arac olurduda onlarıda artık göz ardı ediyoruz
DynoDynamics in Ecutuned
Ewet gençlerKW coiloverlar variant 2 sertlik ayarlı olanlar montaj dahil 2,500tl /10 sponsered by garanti bankası
şimdi tek sıkıntı 5,5cm kadar izin veriyor diyor şimdi ben bunu takarım yine istediğim gibi düşmesse yakarım o arabayı bu 1![]()
2,si variant 1 olanlar yani sertlik ayarlı olmayanlar 1,900 lira filan
şimdi 500 lira için sertlik ayarlı değermi ikincisi bu coilover düşürmesse bir bakla kessek bişi olurmu![]()
Unutmadan bu HLS sisteminide sordum indirip kaldıran dalgayı bildiğimiz airride sistemi yok böle beyinli bir şey gibi ama körük sistemi aynı tablanın üstünden geliyor sadece önlere 2,600 avro dediler telefonu suratlarına kapattım![]()
Gerek yok beyaa bosver coil falan![]()
Coilover bende istiom yaeger jantlari satarsam coil alabilirim ki saticagmi sanmiorm ozaman alamam
Satilik ilan koydum ama hala kararsizim
![]()
Mapped by DR.ECU
Bu arada dizel alternatif volvo c30 var
Ya arkadaslar aranizda kar lastigi olan varmiyarin kartepeye cikicam yolun durumu nedir bilmiorm. Arabaya zincir takmakta istemiorm. Acilinden kar lastigi olan varmi acep sadce onlere lazim bi gunluk odunc alabilcegim
![]()
Mapped by DR.ECU
Emirhan ben sana yarin taktir weya takdirma derim yarindan sonra benim kafami su 5.5 cm olayi kurcaladi yani lastikler camurlugun oraya gelmez gibi eger dusmesse tadilat gerekicektir artisini eksisini yazicam buraya acik acik degermi degmezmi diye...
Benim tahminim camurluga cuk oturu. cunk bnim arabada 3.5cm yay var camurluk lastik arasi tam 2 parmak mesafe var oda yaklasik 2 bucuk 3 cm eder. Ben kw nin sitesinde 6cm die okumustum. Sadece onlere taksak cokmu absurt olur. Benim kic tarafinin dusuklugu gayet iyi duruyo. Onden 2 3 cm kadar payi var. Belki sadece onlere alabilirim die dusnuyorum. Fiyati nekadrdir acep
Ya valla yaylarin kafalarini ucurucam gibime gelio ama. Kiyamiorm ki yaa. Yol tutusu su anda cok guzel ama kesince dengesizlesmesinden korkuyorum. Bide arka taraf daha yumusak olcak one gore. On cok sert olunca understreet yapcak gibime geliooo. Ama on taraf dussun istiorm![]()
Mapped by DR.ECU
Benim h&r leri sana veriyim istersen kullan kafasi yarim dilim ucuk on taraflardan ama olmadi cok bir degisimde olmadi gecen hafta dograttim zatenbiraz daha kesersem yola oturmicak diye coil e geciorum istersen bi denersin ama isin tuhaf tarafi bnmki hafif kesik hali ile seninki ile ayni sanirim
![]()
Bence siradan dizel bi motor denmemeli 1.5 dci gercekten cok iyi bi motor. Perf ve dayaniklilik olarak kendini ispatlamis. Sizin dusuncenize gore 1.3 cdti ile 1.5 dci yi ayni sinifa koyuyosunuz yada 1.6 tdi vw motoru ile. Bu motorlar bence 1.5 dci nin yanindan bile gecemezler.
Mapped by DR.ECU
Persembe pazarimi orasi adamim sirf öne coil mi olurcok guldum emirhan ya adamlar burunlarindan kil aldirmiolar hls sistemini dogru duzgun fiyat ver reklamini yapiyim daha cok satarsin diorum hic yanasmadi, kavga dövus 1300 eurodan 2.500 montaj dahile cektik 10 taksitle iste,bnm aracinda dogru duzgun Resmi yok ama bnmkinede 2 parmak giriyordur heralde
Ahuahauhgel gel bi alana bi bedava coil
Jantlara musteri cikarsa valla satip alabilirim. Sen ne zaman montaj edecen cok merak ettim yavv![]()
Mapped by DR.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)