Yarin arabayi bi arkadasima vericem o goturcek taktiricak bakalim bende merak ediorum![]()
Hadi hayirlisi yarin aksam fotolari koyarsin
edit: ebyadan falan bulamazmiyiz yav acep coil ?
Mapped by DR.ECU
Walla hic kasmadim garantili olsun kafamiz rahat olsun,ömrumuzde sıfır bir araba almisiz sagini solunu kırmayalim.fotolarida koyarim yarin yorumlariz birlikte![]()
Motor hacmi (cc) 1560
Maksimum güç (BG / dd) 115 / 3600
Maksimum tork (Nm / dd) 270 / 1750 - 2500
0-100 Km/s hızlanma (sn) 11.0
Maksimum hız (km/s) 188
Yakıt tüketimi (l) Şehir içi 5.3
Şehir dışı 3.9
Ortalama 4.4
CO2 emisyonu 117
marka model vermeyim.
şimdi bu motor coupe nin motorunun, sizin tabirinizle yanından geçer mi geçemez mi merak ettim.
bu motorda tork ve beygir daha yüksek olmasına rağmen performans verileri neredeyse aynı. coupe da 0-100 10.9 sn son hız 190 km. şanzımandandır heralde.
farkindaysanz ben bu motoru size sunmadim bu 1.6 dizel volvo ve fordda kullanilan motor.
ama volvo ve fordda agirliktana kaybedio. Bi gun kismet olurda denerseniz sizde sadece verilere bakilarak karar verilmicegini anlarsiniz105 hp lik bi aracin 115 e cikmasi icin sadce yagini deistirmek bile yeter bu ufak degerlere bakarak karar vermek cok yanlis.
Mapped by DR.ECU
birde şöyle birşey var bu fordun yeni çıkardığı motor o zaman bu motorla bizimkileri deil renault nun yeni 130 luk dizelini kıyaslamak gerekir.
Bence gayet güzel olacak , 0a kadar da inecek...
Eğer oyle olmassa sizdeki jant-lastik etkisinden olur , daha önce çünkü kw'li coupe resimleri görmüştüm standart jantlarda 0'dı araç yere....
Resim koyabilrseniz detaylı , yazın bende düşünüyorum ...Özelliklede sertlik yumuşaklık durumunu , nasl ayarlandığını vs detaylı inceleme bekliyoruz![]()
FK nasıl bir marka? Neden bu kadar ucuz+ 5cm mi indiriyor bu??
Renault Megane 3 - 2009 sonras FK spor helezon yay seti | RENAULT | ElifTuning.com |
ben sıze bırsey soylıyım mı moral bozmak gıbı olmasın ama..bu konuda az cok tecrubem vardır ne nekadar dusurur megane ıcın bılırım 5.5 sa eger cokta yerle bır olmaz araba..
eee ben ne dedim?
tek kapı ve 1.5 dizel motor (1600 cc kategorisine kadar uygun vergi diliminde) kia proceed haricinde başka bir alternatif yok.
proceed'in de konsol kalitesi ve donanımı kötü megane a kıyasla, fiyatı da ona göre.
ikinci elde sanırım sport tdci lar var focusun bir de o da geçen gün aklıma geldi
tr şartları için çok mantıklı bir araç , özellikle gençler için
avantajlarını geçtim, çok fazla alternatifi yok demek istiyorum?? ki bu avantajlar bence cekici kılan yanı![]()
ya bence bu kadar çok takmaya gerek yok
bildiğin 1.5 kangoo motoru, aynı motor kangooda var nolacak
az yakıyor mu yakıyor, ben ona bakıyorum
tabi herkes benimle aynı fikirde olmak zorunda değil saygı duyarım
keşke yeni kasa focus (mesela), tek kapı ve 115 hp lik dizelle gelse de, tipi de scirocco megane coupe vari bir şey olsa da, onu tercih etsek![]()
göki sen götüreceksen arabayı aklında olsun
orada coiloveri takacak adama özellikle söyle ki
her şey bittikten sonra farın kaptörünü takmayı unutmasın
sol davlumbazın içinde farın pozisyon sensörü var
o takan dangalak benim kaptörü takmayı unutmuş farlar bir kaç km sonra hemen arıza verdi + yerlerde sürtüne sürtüne *** etmişti
allahtan taktıkta çalıştı bi sıkıntı olmadı sonra
edit: bi-xenon yoktu sanırım, orada sensör oladabilir olmayadabilir kontrol edersin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)