eyüüüp nerdesin koşşşşşş kutu lazım
video kamerada getir hazır elin değmişken
ah bu box olayını söylemeyecektim ki eğlence çıkacaktı arabayı yakardın herhalde haahahhaha
eyüüüp nerdesin koşşşşşş kutu lazım
video kamerada getir hazır elin değmişken
ah bu box olayını söylemeyecektim ki eğlence çıkacaktı arabayı yakardın herhalde haahahhaha
Arkadaşlar güzel bir video bekliyoruz ..Bakalım ne olacak sonuçlar ? aynı hızdan box ne kadar fark ettirecek...Çekersiniz video değilmi)
Giderinden belliydi bi *** yedigin o gun sarjorsuz gelmezdik zatende![]()
Giderin havada kalmasin diye yazilima yazilim dedik gecmek gecilmek sorun degil zaten.5x114.3 15 sac janti olan warmi![]()
slm arkadaşlar "aylardan beri süren arastırmalarım sonucunda"bsa 363 18 inç jant almaya karar verdim. Jant oldukça hafif. 17 inç olanını yabancı sitede bir eleman 7 kilo olarak ölçmüş. 18 i de en fazla 8.5 kilo olur. şimdi sorum bu tarz hafif jantlar forging yöntemiyle üretiliyor ve oldukçada pahalı. oz ultraleggera ve orjinal bbs ler gibi ve onlarda benzer kilolarda. bu jant oldukça uygun fiyata ve bu kadar hafif olunca bir bit yeniği varmıdır diye düşünüyorum. ilk çukurda eğmeyelim bide jantı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Geldik beklioruz karicim ahuahau
Bu arada boyle konusuoruz bunlar isin eglenceli kismi allahin izni ile kazasiz belasiz ewimize donelim yeter.kimin gectigi cok onemli degil.
Saygilar
Ridvan![]()
videolu konulu yapıp cümle aleme ibret niyetine koymak lazım videoları![]()
box u elimizde sallayarak (takmadan) 3 boy temiz diyom![]()
eueeeuh teknoloji iyi birşey![]()
Dou kardesimiz boxla geldi artisini eksisini cikatirsak 1 boy one cikiyor.tebrik ediyoruz kendisini.
Dounun 5 vitesi kestiginden yuksek suratleri tam anlayamadik.arabasi gayet basarili yuruyor.tek yazilim 18 jant kotu vites atmayla bu kadr
İlk denemede dou kafa cikartinca moraller alt ust oldu ne dewir kaldi ne vites![]()
Yol cok kalabalikti dou hep sagda kaldigindan korktm acikcasi bisi olcak diye guzel cekismeli bi mucadeleydi tekrardan geldigin icin sagol dou,kkazasiz belasiz masallah.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)