arkadaşlar bugün cupra intercooler takıldı. arabanın gücünde hiç beklemediğim kadar bir artış oldu. yarın vakit bulabilirsem merakımdan sokacağım dynoya tekrar burda paylaşırım sizlerle. bu arada güzel yorumlarınız için teşekkürler. bu arada specleri yazayım. egr ve kat iptali, kn kutu içi filtre, ankaradan erhan arkadaşımızın yüklediği custom yazılım ve orjinal turbonun giriş çıkışlarını ve pervanesini büyüttük. bu sonuç çıktı.
intercooler bugün takıldı yarınsa ölçtürmeyi planlıyorum bakalım ne çıkacak.
bu arada orjinal intercooler cupranınkinin dörtte biri büyüklüğündeydi.
SEAT SPORT
dou ben ankarada yaptırdım. sadece intercoolerın kendisi indirimli fiyat ayaklarıyla 700 tl. boruları orjinal alırsan borular 1.000 tl falan tutuyor. birde taktırma ücreti var. yaklaşık 2.000 tl gibi oluyordu. ben boruları bi ustaya yaptırdım ve kendisi taktı. bana hepsi 1.1000 tl mal oldu.
SEAT SPORT
http://img687.imageshack.us/img687/6384/cooler1.jpg
yeni intercooler bu işte dou.
SEAT SPORT
Boruları nevzat abi yaptı heraldeDeğerler çok iyi yaa maşallah allah kaza bela vermesin. Geçen buluşmada iyiki gelmemişim denemeye işim çıkmıştı yoksa ben satardım arabamı uahuehueahueahuehaue...
-----
Bu arada dyno erkayamı?
-----
ERHAN BEY BAŞLICAM SENİN VW GRUBU İLGİLERİNE, BİRAZDA FİATLA YANİ BENİMLE İLGİLEN.![]()
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)