User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
52 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: dizele eksoz yardımı acil.

paliojet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chn_s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yeni 2010 model toyata corolla 1.4 dizel aracımıza eksoz yaptıracam adana'daki ustular pek istediğim sesi veremedi istanbulda iskender ustayı biliyorum eğer siznde tanıdığınız önereceğiniz ustalar varsa yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler
    egsozcuların suçu yok bnce guclu dizel bı arabayı dınle.. egsozcu suaıpte calısıorum.. gel bızım doblo yu dınle araba ne kadar kopmresoor basarsa egsoz okadar ıyı ses verır chip komple egsoz şart
    GERMAN CAR, TURKISH DRIVER.

seref1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    km dio dizelden ses ckmaz die.corsa 1.3 umde egsozdan bağlanıodm az kaldı kat iptali duz boru my racing son vardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    307 de wardı benım cıft cıkıs son sustuurucu sanayı spec bırseydı ,tıpı hosuma gıtmstı goruntu amaclı taktırmıstım ama hafıf homurtu seklınde tatlı bır ses wardı , Polıs cevrmıstı kafa rahat oluor dızel aracta , gaz bastırıor egsoz war ses yok Gayet ıyı ses veren dizeller goruyorum ama özellıkle TDİ motorlardan ıyı tok sekılde cıkıyor bikere dCi danda (megane 2 ydı ) ıyı ses duymustum ...
    Golf MKVII 1.6 Tdi

civic-murat
    Misafir
    bende onceden berlıngo vardı ona kat ıptalı yapıp dırek duz boru cektırdım ve eozel yapım bı egzos yaptırdım deli gibi bagırıodu 5 gun taktım 6. gun cıkardım cunku hergun cevrılıodum=) magırus sesıne benzer bıseydı ama guzeldı yanı gercı zevk meselesı=)

komutanbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahsettiğin Berlingo 1.9 düz dizel ise hakikaten benzinliden çok daha güzel ses alanlarıda gördüm bende.Ama 1.3 motor olunca işler biraz değişiyor...

olcay_bora
    Misafir
    Alıntı civic-murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende onceden berlıngo vardı ona kat ıptalı yapıp dırek duz boru cektırdım ve eozel yapım bı egzos yaptırdım deli gibi bagırıodu 5 gun taktım 6. gun cıkardım cunku hergun cevrılıodum=) magırus sesıne benzer bıseydı ama guzeldı yanı gercı zevk meselesı=)
    beyaz mıydı

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

bu kalitede bi eksoz işini görürse hallederiz..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

Cıhat YAVAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu şekilde custom yapılmış bir sistemden 1.6 hdi dan benzine yakın ses alabilmek mümkünmü acaba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa 1.3 cdti 2006 model komple el yapımı eksoz var bi ara videosunu çekerim.Dizelden ses çıkmıyor diyenler için.

Mehmet Gazihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cıhat YAVAS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu şekilde custom yapılmış bir sistemden 1.6 hdi dan benzine yakın ses alabilmek mümkünmü acaba

tek eksiğin devir olmadığından üst devir sesi alamaman olur..
    Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı komutanbaba Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğin Berlingo 1.9 düz dizel ise hakikaten benzinliden çok daha güzel ses alanlarıda gördüm bende.Ama 1.3 motor olunca işler biraz değişiyor...
    merak ettim komutan örnek vereblirmisin incelemek isterim.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

hakanelka39
    Misafir
    bendede dizel ford focus hb var bnde çok araştırdım benzinlideki gibi hoş bi ses almanın mümkün olmadıgını anladım oyüzden dizele egzoz takıcaksan performans için takıcaksın derim ben takıcam ama dediğim gibi ses almk için diil performans için...

F.TimuR
    Misafir
    Adana 'da 20" jantlı siyah sedan FOCUS var (BU Plaka). Gerçekten dizele göre güzel bir ses verdi. Seçkin Egzoz 'da yaptırdı. Orayla görüşmeni tavsiye ederim. Fiyatta çok uygun. Bütçen genişse Şuaip Ustayı da tavsiye edebilirim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AtomKarınca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adana 'da 20" jantlı siyah sedan FOCUS var (BU Plaka). Gerçekten dizele göre güzel bir ses verdi. Seçkin Egzoz 'da yaptırdı. Orayla görüşmeni tavsiye ederim. Fiyatta çok uygun. Bütçen genişse Şuaip Ustayı da tavsiye edebilirim...
    pardon yaaaa. bizde her bütçeye uygun egsoz var insanların aklında bi önyargı oluşmuş şuaip usta pahalı dıe ole bıse yok ya her işin hakkı neyse o.....ferrarisi de yapılır murat 124ü de..kalite mal+işçilik parayla.. hem ucuz hem güzel.. böyle bişe yok yaaaa...

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ses alınır tabiki ama fazla hayalperest olmamak lazım...

Benzinlideki sesi tamamen unut, öyle birseyin imkanı yok.

Dizelde iyi ses almak, magirüs sesinden üfleme sesinden farklı seyler almaktır.

Ben 60mm boru + otto ile bildigin magirus sesi aldım (kat iptali sonrası iyice ses igrenc hal almıstı)

Sonrasında Magnex taktım, dizele göre gayet tok ve hic üflemeyen bir egsozdu, dizelde daha iyisini görmedim duymadım.

Sonrasında da komple düzboru yaptım, o daha da igrenc oldu.

3 farklı kombinasyon denemis biri olarak en iyisi Magnex diyebilirim.

Ama Magnex almaya deger mi, sıfırına o kadar para vermeye deger mi bence degmez.

Bundan sonra dizel araba alırsam egsozunu hayatta ellemem, ne yaptıgın masrafa degiyor ne de ugrastıgına...

Bence sen de paranı bosa harcama.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Sierra Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mehmet Gazihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

elinize sağlık ama sormadan edemedim arac ne marka ve modeli nedir? rwd mi awd mi

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chn_s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yeni 2010 model toyata corolla 1.4 dizel aracımıza eksoz yaptıracam adana'daki ustular pek istediğim sesi veremedi istanbulda iskender ustayı biliyorum eğer siznde tanıdığınız önereceğiniz ustalar varsa yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden herkese teşekkürler
    şuaipin elemanı ali abiye danışacaksın.. cok tatmin edici bi ses alamicagına emin ol

F.TimuR
    Misafir
    Alıntı paliojet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pardon yaaaa. bizde her bütçeye uygun egsoz var insanların aklında bi önyargı oluşmuş şuaip usta pahalı dıe ole bıse yok ya her işin hakkı neyse o.....ferrarisi de yapılır murat 124ü de..kalite mal+işçilik parayla.. hem ucuz hem güzel.. böyle bişe yok yaaaa...
    Jet kardeş Bence Şuaip Usta her bütçeye uygun egzoz yapmıyor. Eminim bunun farkında olan kişi sayısı yazdığım harflerin yüzlerce katı kadar kişi eder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaliteli iş pahalıdır. kaliteli yerde iş yaptırmakta bi ayrıcalıktır. pantol war 10tl pantol war 150tl emınım pantol alırken 150lık ten alıyosundur 150lık almasanda 70 lık alıyosundur. pantola para verıorsnz ama egsoz hatta zevk işi olan egsoza para da neden bukadr tereddut edıosunuz. arabanı kanala cek gel bı pazarlık yap uymazsa yaptrmaszn.. referansa gerek yok gir sitemize yapılan araçları + işçiliği gör adam güvenip 300milyarlık arabasını bırakıp arkasına bıle bakmıosa demekkı pahalılık bu yuzden ama emın ol kı senın butcene de uygun egsoz war kardes. adanada ii egsozcular bır elın parmak sayısını gecmez zaten onlarda maddı acıdan aynı... yazdıklarım yanlıs anlasılmasın sadce yanlıs olan bılgıyı duzeltmek amacım...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)