Turbo büyütme vs gereksiz görüyorum.
Chiplemek yeterli bu otomobilleri, daha fazla kurcalamamak lazım...
Cünkü bir masraf cıkarmaya basladımı benzinli gibi ucuza kurtulamıyorsun.
Printable View
Turbo büyütme vs gereksiz görüyorum.
Chiplemek yeterli bu otomobilleri, daha fazla kurcalamamak lazım...
Cünkü bir masraf cıkarmaya basladımı benzinli gibi ucuza kurtulamıyorsun.
Bence alt yapıyı düzgün oluşturduktan sonra turboyu büyütmek hiçde mantıksız deil..Mesela şimdi Allah korusun ama benim araba turboyu bitirse gidip 3000cc dizel turbosu almayı tercih ederim..Hahh ilerde motor problemlerinden önce şanzıman problemi mi çıkarır yoksa önce motor problemi mi çıkarır o tartışılır ama problemler kaçınılmaz:D:D
Fazla Kurcalamayınız :)
abi yanlış anlamayın ama o kadar masraf et,emek et sadece 200 mü görecek bu araç..
Biz Corsa C 1.7 DTI'a Superchips, Coldair ve Modül yapmıştık. Dyno da 107 hp vermişti.
Nasıl bir fiyat istiyorsun box icin?
Punto var multijet, motorlar aynı sonucta herhalde aynı box da uyar...
Ne marka, kac hp veriyor?
Ne düsünüyorsun?
Tabiki Son Sürat İçin DEğil Bnm Araba Şuan 100hp Civarında tork ise 248 nm.buda Dizel Bir Araba için Yeterli Sayılabilecek Bi güç Standartına Göre ;);)
Bahsedilen 1.3 ve 1.7 corsalara defalarca turbo büyütümüş biri olarak 1.7 corsadan aldığım en son güç 130 Hp dir..
1.7 corsa 1.8 bar da devamlı gidebilmektedir..
bu attınız mesajı biraz daha açıklarsanız seviniriz neden 1.8 bar en fazla onu mu kaldırıyo ayrıca maliyet nedir
Kendi turbosu 1.6 max kapasiteli
Kompresör pervanesini 4mm daha büyük çaplı bi tanesi ile değiştirdiğinizde 1.8 i görüyor..
Özellikle port genişletmesinden sonra bu büyütme ihtiyaç oluyor çünkü belirli bir devirden sonra basınç düşmeye başlıyor..
Maliyeti Chiptuning ile beraber 1350 ytl yi bulur
Mehmet bu 1.3 corsanın box benim 1.3 puntoya direkt takılabilirmi?
Motorlar aynı ya mantıken...??
bence takılabilmeli motor aynı olduğu için
istersen turbonun emme kanatlarını büyültebilirim aracınada chip tuning uygulaması ile araç gerçekten güzel bir güç alır çünkü izmirde ben öyle yapıyorum
herkese merhaba
Nettedizelde turbo büyütmekle ilgili bişeyler araken sitenizi keşfettim.aranızdan bi kaçınıda tanıyorum.neyse konuya girelim.
fiesta 1.4 tdci sahibiyim...yaklaşık iki haftadır uğraştığımız bir konuydu turbo büyütme işlemleri.bugün peugeot 307 1.6 HDİ 90 ps den çıkma bir turboyu aracıma monte ettik.sonuç çokta iç açıcı değil..vites aralarında turbo boşluğu bir miktar arttı,ama turbo tam döndükten sonraki atılma yükseldi..yani kısaca ikisi birbirini dengeledi gibi...önce bayıl sonra atıl çokta mantıklı olmadı...
oo burak hoşgeldin.. kat ı iptal etmediysen hemen et bence.. beni yarım boy geçen 206hdi a 3 boy atıyorum şimdi:) bide EGR iptali, çip.. dizelde fazlasına gerek yok
hoşbuldum alper..
motora önce biraz mekanik giricem .daha kat iptalini yaptırmadım.2-3 ay sonra başlıcam zaten işlemlere garantinin bitmesini bekliyorum..ama egr iptalinide çok doğru bulmuyorum yaw :(
http://www.youtube.com/watch?v=S_wvaXi_CYU
golf1 td cok guzel ivmeleniyor, konuyla alakası olduğu için buraya koydum
arkadaşlar şimdi dizele ne yapıyoruz en son :) Benim aracımda chip + bov var. Kutu içi filtre ve kat iptali düşünüyorum ama getirisi götürüsü ne olur bilemiyorum
nos la besleyebilirsiniz antalyada bnm bi arkadasım bora yaptı söyle söleyim 106 vtec vts ıvır zıvr 0-400m sans bile vermior intercooler büyüttü daha büyük turbo taktı.süperchips orjınal yazılım filtre kat iptali egr iptali:)youtube videoda vahttp://www.youtube.com/watch?v=psS0NBZEFxg bu videolar bilgilendirir umarım:)http://www.youtube.com/watch?v=sodPTCT9PIw
kutu içi filtre kat iptali ve egr iptali ile ağır bir işin içine girmeden yapabileceğin işlemler;daha fazla şey istiyorsan turboyu ve ınterclr ı büyütüp ona göre beynini ayarlamalısın ama nos tavsiye etmiyorum ***** dizel hassas alet kötü sonuçlar doğurur
Kat iptali yapan bir arkadasım var ve arac resmen magirus minibüs gibi oldu.
Kat iptali bu nedenle korkutuyor beni...
Bende stage 2 upsolute chip var, arac 70hp iken dynoda 95.2hp verdi.
EGR ve smoke dec. 2200dd kapalı...
Tamamen kapattırmak istemedim duman olayından dolayı, aslında oralarda da ufak tefek gücler saklı...
Kutu ici filtremi bekliyorum, ondan sonra dizelde modifiye olayımı sonlandıracagım herhalde...
Aslında doblo jtd turbosu ve intercoolerı bulmak 2 dakika benim icin ama hergün kullandıgım ve 1.5 senede 65bin km yaptıgım otomobil icin bunlar beni korkutuyor.
Gidisinden inanılmaz memnunum, 17 jantla 1de patinaj cekmeyen arac simdi 3.viteste bile saga sola gidiyor.
valla poloda ve borada denedıkkk kat iptalını verım aldık bayagııı tavsie ederim
turboyu büyüntünce hiçbir sey degişmior arkadaslar biz denedik yazılım atılması geekior hersey beyinde bitior.yani hem büyütjen hemde yazılım atjan ama puntoda motor yersin gibime gelior hacimden dolayı
Schumi,
Valla servis tanıdık, parcaları almak cok kolay da hergün bindigim araba diye korkuyorum.
Sonra biyerlerini patlatmayalım arabanın :D
Dragon,
Yazılım derken? Aracta zaten yazılım var su an, gidip doblo yazılımı mı alcam :D
Ege,
bu turbo büyüttügünüz araclar dynoda ne veriyor?
ahaha :D hem korkuyo hem soruyo. Valla dediğim gibi gaz vermek gibi olmasın. Ama hem servis tanıdık olucak hemde yapmıyacam ben. Pehhh derim kendime :)
aldınız turboya göre tekrar yazlım atcaksınz.ege turbo turboyu degiştirmekle iş bitmez takmış oldugun turboya göre yazılım atmak lasım.muzaffer usta yazılım atmadan mı takıyor acaba?bi soruver ustana
yazlım atmassan turbo lag olur.ii madem öle herkes turboyu büyütsün OZa gerek kalmaz nie map ayarları yapılıorki?
O zaman doblo jtd turbosu koyunca, onun chip yazılımı lazım gibi anlasılıyor.
Bu arada cok faydası var dediniz dediniz gittim az önce katı iptal ettim geldim.
Chip sonrası Otto susturucu ile cok güzel bir ses vardı, su an magirus minibüs gibi oldu :D
Nasıl alısıcam bilmiyorum, hatta mı cıksam Besiktas-Sarıyer :D