faydası var ama sesi güzel değil arkadaşım 206 van a yaptı. araç 190 km yi azıcık geçebiliyodu kat iptali sonrası. ama as950 kamyon gibi ses çıkartıyo :D
Printable View
faydası var ama sesi güzel değil arkadaşım 206 van a yaptı. araç 190 km yi azıcık geçebiliyodu kat iptali sonrası. ama as950 kamyon gibi ses çıkartıyo :D
dobloya sen kafayı takmışşın dragger bu doblo merkaı ne alyamadım doblo motruyla senin aracının motoru birmi?boşver şimdi dobloyu:)unut.doblonun vites oranına hacmine göre yazılım atılmış senin araban 1.3multijet kendi arabana göre chip yapılcak.anladınmı dobloyu unut turbosu seni ilgilendiren onu taktıktan sonrada o turboya göre yazılım tammamı?:)
1. 206 hdi turbo büyültme sadece turbo ve intercooler taktığımda gayet taş gibi oldu yürüdü chipsiz araç İzmir İrde Peugeot yetkili servisinde uygulamayıda yaptık tel aç sor
ha ben herzaman chiple müdahele ediyorum + güç için chipsizde müdahele yaptığımda oldu demekki siz verim alamadığınızda güzel bir turbo v.s ilealışmamışsınız
araca yapmış oldugun işlemlrden sonra chip yapsan senje daa ii olmazmıydı?
Dragon, aracım fiat marka ve servisimden o parcaları bulmak kolay, neden doblodan bahsettigimin acıklaması bu...
206hdi motoru, yani esdegerli C2hdi motoru icin yurtdısında 110-120hp gibi degerler alınmıs ama bu derece limitler bence dizel motor icin cok fazla...
Bu arada istanbuldaki dizel araclarla bi rolling, kalkıs falan yapsak bir ara bulusup?
walla kardeslerim bende polo dizel varr:)chip blow_off kat iptali son susturucu var:)bende önde karajantlarla geziyonm.yakınlarda olsan eminol senle denerdim draggerrr
burnuma mazot kokuları geliyor :D
bende geleyimmi??? :D:D:D
walla dynoda denemedik ama bizmi chip isypower marka hks blow off kat var 1.9orjinal vw dizellerle kafa kafaya gidioz.yazılımı özel yaptırdık.memnunum.vtec sana görede chipli boramız var:)
oda gelsin :) hehe maksat muhabbet sohbet olsun :)
bende egr iptal+kat iptal+son susturucu yok(sona kadar düz boru)+45 den 60'lık boruya geçiş+kutu içi filtre:)
chip yok şu an ama yapıcam kısa bi süreye kadar
bora severim denediğim arabalar oldu chipli ama benden yana sorun olmuyo önde yine benim :):D:):D
Senin araban zaten fabrika cıkısı saka gibi, bir de chiplesen söyle 140-145hp olsan diyorum artık :)
şuan 141.6 Miş öle Dedi Bi Dyno :)
Chip Yok Olsa Ne Olacak Acep :)
http://www.youtube.com/watch?v=psS0NBZEFxg
http://www.youtube.com/watch?v=psS0NBZEFxg her zaman buralara yolun düşerse beklerızz:)245 ps COMİNG SOON
benle kim dener :ninca:
aracta süperchips özel yazılım custom intercooler büyük boy turbo baskı balata kat iptali falan filan bide NOS varr:)ama nossuzda 106 vts gecebilior tabi hava filtresi ve eksozlu bir 106 yani stock sayılabilecek bir aracı gcer
o zaman damam :)
emek var yani
benimde kafamda pal büyütmek ve chip var ama pal büyütmekten tırsıyorum 2 kere turbo dağıttığım için :D
245hp mi?
Dynosu varmı?
Nos olmadan gücü nedir?
evt aynı bilgilere benimde ihtiyacım var nos suz dynoda ne veriyor?
beyler arac istanbulda ölçüldü nossuz bilmiorum yalan sölemeyim.aracın sahibi hurdacı:)volt turbosu veya transporter turbosu var die bilioz.kanka pal ses yapabilir dediler en iisi hurdacıda çıkma turbo alıp chip bolw off kat iptali.ideali bu bende bişeyler yapajam dahaa:=)