araca düz boru düşünüyorum ebat olarak yapılması gereken nedir ? 60 lık die duydum doğrumudur ? yada ebat fark etmez mi ?
Şimdiden Teşekkürler Herkeze![]()
araca düz boru düşünüyorum ebat olarak yapılması gereken nedir ? 60 lık die duydum doğrumudur ? yada ebat fark etmez mi ?
Şimdiden Teşekkürler Herkeze![]()
Dr.Ecu
206 için isteseydin bende hazır fabrikasyon 51 lik vardı1.4 e 51 den fazla takma zaten. Aracının altı 206 ile aynıysa uyar onu öğrenmen lazım.
Dostum aksamda söylediğim gibi 1.4 motor icin 60lik cok fazla.. 51lik boru ideal ölçün senin.. Ama dikkat et iç çapı 51 olacak![]()
Bende chip, intercooler, ve 60lık vardı..
Eğer sende enazından chip varsa, 60 olur. bi problem olmaz..
Ama tavsiyem sonda bir susturucu kesinlikle koy..
Umarım istediğin gibi ağız tadıyla binersin..
teşekkürler arkadaşlar iççapı 51 olan boruda karar kıldık şuan montajdasıra yazılımda bakalım neler olcak.
Dr.Ecu
Zamanında 1.4 tdci fiesta ya düz 60 lık koymuştum,pek bi fark hissedebildim desem yalan olur.Orjinalde kalmanı tavsiye ederim..En fazla kat içini falan boşalttır yeter..
ben 2.0hdi 60mm lik yaptım yanlız turbodan ilk çıkışı yani downpipe pı 51 lik yaptım. arka arkaya iki tane katalitik vardı ikisini iptal ettik. en sonada 60mm supersprint taktık. ses filan cok güzel oldu. arabada chip varsa kesin tavsiyemdir. iyi güç alırsın. bide katalitiklerin içini boşaltıp boş şekilde geri takmanı tavsiye etmem. oralarada düz boru yapman varsa dirsekleri güzel dönmeni tavsiye ederim. kolay gelsin.
Biz dizel getze bütün susturucular iptal şekilde düz boru yaptık, sanayi inliyordu. Son susturucu olsun bence. Yoksa çok başınızı ağrıtır.
Instagram: mutusgarage
Ben 1.9 tdi ibizaya 76lik düz boru çektimçatara çutara bile yaptı
mecbur sona susturucu koyduk su anda kimse dizel olduguna inanmıyor
![]()
1.3 Multijetimde chip+box+ kat iptali+60 lık boru+son susturucu iptali var. Zehir gibi ses ve gidişi var...
Bende düz boru yaptırıcam sona susturucu koyup koymama arasında kaldım varsa video alabilirmiyiz merak ettim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)