en son depomu yalova uspetten doldurdum 3.29 tl den ayık ol dou:D
Printable View
en son depomu yalova uspetten doldurdum 3.29 tl den ayık ol dou:D
nazar değicek şimdi ya 3.99 hala :)
Shell iyidir...
Yolcu otobüsüne 10 numara yağ karisimi koymuslar , bariyerlere carpmis yan donmus alev almis 9 kisi olmus. sebebi yağ konması depoya :( , bu hale bizi getiren gene devlet :((
Corsa C + ecufast
ile bogaz koprusu trafigi biraz gazla bayagı bi cruise controlle 50tl maslak opet mazotuyla 320 km dolastım. Sonra dolapdere full den 30tl mazot aldım bununla da aynı sartlarda 180km yol yaptım. saygılar :) :)
aslında yakıt almadıgım bi total kaldı guncel firmalardan . . Bariz bi fark gördüm görebildiğim hiç birşey olmadı. Buna GTL de dahil. Bir depo kullandım, bir fark görmedim .
Bu maslak opetin 97 oktanı mazotu hep mi nefis olur arkadaş ya :D Ne zaman avrupa yakasına geçsem ordan yakıt almadan dönmüyorum..
shell den ne znm mazot alsam kara duman atmaya başlıyo araçta genelde opet ten yanayım :)
clio 65hp aracımız var. şimdiye kadar aynı total istasyonundan aldık. hiç şikayetimiz olmadı haliyle kıyaslama yapmadığımız için. değerler hep aynı, istikrarını sürdüyor araba kendini bulduktan sonra.
Shell aşırı çok yaktırdı corsaya 7.5 litre klima açık
Haziran ortallarinda burhaniye balikesir tarafindaki USPET motorini 3.19 dan satmaya basladi gittigim benzinlikte pompanin ustunde motorin yaziyordu , demistim euro dizel yokmu ,abi buayni ikisi dediler:) 2 gun sonra motorin yazilarini sokup eurodiesel yazmaya basladilar:) araba hem gitmeyip hemde yakmaya basladi depodaki menzili bile olcemedi:) 50tl lik aldigimda 600km yazdi 10km gittikten sonra 180km ye dusmustu ilk defa boyle sacmaladigini gormustum . İstanbul'dada GTL i denedim fark gormedim opetten sasmiyorum diesel de:)