bu yeni cıkan depoda 1 litre ye yakın ekonomi saglayan dizeli test eden var mı
bide bu pahalı bir performans dizel ürünü var gene shell in bu konuda bilgisi olan arkadasların görüşü lütfen![]()
bu yeni cıkan depoda 1 litre ye yakın ekonomi saglayan dizeli test eden var mı
bide bu pahalı bir performans dizel ürünü var gene shell in bu konuda bilgisi olan arkadasların görüşü lütfen![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Ful saveyi bilmiormda gtl digeri bn hep ondan kullaniorm araci aldigimz
Adamda gtl aliormus bnde devam ettim
Gtl yda euro dizelinde nekdr fark var bilemicem
Ama daha onceki aracmda denedm bna gore shelin dizeli motor sesini azaltior (shellden once opetten aliordum bn bu sekilde frk yasadm direk gtl almamstm,gtl icinse iste duydugmz kadariyla daha ii yanior enjektrleri daha temiz tutuor cekisi arttiior bnlari goremedm cekis zten nekdr artablir? Temizlk
Konusundada onuda anlamal zor)
gtl benim arabamı en az 2 boy geriye düşürüyor 2 kere denedim ikisindede aynı şeyi yaptı.. po yada shell normal eurodizel daha çok yarıyor benimkine..
İlginçtir ki Gtl benim de arabamda performansı olumsuz yönde etkiliyor..Hatta bi kaç ayrı istasyondanda denedim gene aynı sonuç.en iyi verim aldığım opet.
sadece ya kipa bp den ya da hastane shellden alıyorum mazotu.shellden aldığım euro ile daha gürültülü daha kısa mesafe yapıyorum ama motor daha canlı.bp den aldığım euro ile ise tam tersi.psikolojikte olabilir.bir kerede didimde termo diye bir istasyondan almak zorunda kaldım fena duman attırmıştı.bunların dışında başka hiç biyerden almadım mazot diğerleri için yorum yapamıyorum
gtl büyük dolandırıcılık bence
fuel save için ise 1 depo=1litre tasarrufu içimizden kimsenin test edebileceğini sanmıyorum, 45l'lik depoda 1 litre tasarruf %2 tasarruf anlamına gelir, mevcut şehiriçi kullanım şartlarındaki değişkenler %5 üzerindedir. benim yakıt tüketimim her depo için farklı oluyor.
Bizde Ford Mondeo TDCI var nzmn Shell'den mazot alsam yakıt tüketimi artıyor yani çabuk uçuyor bu shell mazotu yada bizim Ford'a yaramıyor
zaten 2 tane arabamız motor kırdı Florya Shell Tunç Petrol Yüzündensebebide malumunuz Adamın boya sektörüne girmesi ve ucuza aldığı solventi birazda benzine katmış bizimki
STP ile Honda Radar Mehmet bu durumu acı tecrübeleri ile bizzat yaşadılar
![]()
Ben GTL ile daha cok km yapıyordum, aynı fiyat olsa yine GTL alırım.
Ama yaptıgım km fiyat farkını kurtarmayınca almayı bıraktım.
Shell de normalde tercih etmiyorum, 4-5 sene oldu bp eurodiesel alıyorum hep aynı istasyondan.
Dün ankaraya giderken FULL istasyonundan mazot denedim, berbat 5 para etmez. Araba sacmasapan sesler cıkarmaya basladı ve cok yaktı.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
total excellium'u tavsiye ederim bende
senelerdir kullanıyoruz
hem yakıt tüketiminde iyi
hemde performansta
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
genelde hep opetten alıyorum bi sorun yaşamadım bence shell in yaptığı reklamlar yurt dısında bilmemde bizde para tuzağı kesinlikle![]()
ben GTL kullanıyorum, tüketim olarak değişiklik yapmadı bende ama kurumlanmayı azalttığı kesin, 1800-2000 devre kadar turbo öncesi hantallığını attık arabanın resmen, 3. vites rölanti devrinden hızlanırken daha rahat kaldırıyor totosunu araba. ama 3.7x li rakamlar olmuş valla yazık kısmen, babama dedim boşver 15TL için o alttaki toparlanmamayı çekemem dedi
bu arada Opetten 2 kez aldım mecbur kalmazsam kesinlikle almam , Petrol Ofisinden de bi kez almıştım acayip hantallaşmıştı araç.
7 tane benzin istasyonu müşterim var hepsi de shellClub Smart NKGS sebebi ile ... böyle olunca yakıtı dönüşümlü olarak hep bu istasyonlardan alıyorum, fuel save'e geçtiklerinden beri de yeni yakıtı kullanıyorum... sanırım 1,3 gibi ufak motor olması nedeni ile bir fark hissetmedim yol bilgisayarında ....
yakın zamanda 2-3 depo full ardından da opet deneyeceğim fark olursa yazarım buradan ...
bu kadar benzinci müşteri olunca başka istasyonlarhakkında anlatılan hikayaler de çok oluyor, solvent karıştıran mı dersiniz, yakıt tanklarının etrafına tesisat döşetip yakıtı genleştirip depoyu şişiren mi? pompada ayar yapıp hava basan mı?
bence en iyi yakıt tasarrufu için; bildiğiniz, dürüst, tankları temiz istasyon bulmak, depoda 3litre bile kar edersiniz![]()
Ben genellikle oturduğum yer itibariyle etrafımda hep shell istasyonu olduğu için mecburen alıyorum mazotta bi sıkıntı yok
Çok nadir arada, bp opet tercih ederim
istanbulda falan durum nedir bilmiyorum ama adanada shell istasyonlarında litresinde 40 kuruş fark var ki bence 40 kuruş farka degecek kadar mükemmel bi yakıt degil.. biraz dumanlamayı azaltıyor ama öyle ahım şahım çekişi etkiledigi pek söylenemez.. bence adı değiştirilen yakıtları tercih etmek yerine sürekli tek istasyondan ve kaliteli olduguna emin oldugunuz bi istasyondan alın yakıtınızı.. ben de shell veya opetten alıyordum ama bp kesinlikle en iyisi..
herkesin ayrı bir markayı tavsiye etmesi, farklı bir markadan memnun olması önemli olanın marka değil, istasyon olduğunun göstergesidir..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)