konuyu hortlatmak lazım![]()
RACE WERKS
Beyler yeni konu açmayayim dedim bunun icin ama 1.4 tdi lar i nasil bilirsiniz?
Turbosu blogu saglammidir?
Blok sadece bi silindir eksigidir diyebilirmiyiz?
Std.blok turbo ,yazilimla nekadar gucu kaldirir?
1.9 veya yerse 2.5 turbosu falan takilip yazilimla desteklense en azindan std. yazilimsiz 1.9 cupra vss guclerine yaklasilabilirmi
1.9 pd nin destroked hali ahmet, 1.4 pd tdi lar ciddi sağlamdır.
gt1749va (pd130 turbosu) yazılım ve cooler ile 140hp alanlar var 2300 devirlerde full boost yapıyor hemde
yani arkası sağlam 1.9 un 1 silindir kesik hali gibi bişey , tabi biraz daha sesli çalışıyor ve şanzımanı 5 ileri..
burda seat parçacısı bir abimiz 6 ileri şanzıman çıtırdan büyük turbo güzel bi yazılım falan gibi bi setupla benim arabanın stok halinin 2-3 boy arkasındaydı![]()
böyle bişey yapmak isteyene turbom balkonda duruyor hemen veririm güzel rakama![]()
Son kasa cordobalar ciddi hosuma gidiyor ,,ilk kasa 1.9 lar iyi has ta hem 1.9 dan dolayi ekonomi konseptinden uzaklasma ihtamali, hemde ne olursa olsun eski arac olmasi, motor durumu konusunda soru isaareti olusturuyor....
1.4 tdi a Turbo cooler ve yazilimla 140 hpler falan elde ediliyorsa yemede yaninda yat , yenilerin de 1.9 u var gerci ama bem fiyat yuksek hemde samanlikta igne aramaktan farksiz ikinci elde temizini....
1749v olsa gerek![]()
RACE WERKS
kadir bozulmaması için dua et diyebilecegim kadar pahalınet rakam veremem
allah korusun bişey olursa diye bir ara sormuştum
![]()
İcime su serptin valla dostumolursa ole bisi o halde tamirciye satariz artik
108 binde bi bosch servise gidip temizletsekmi korktum ya wurth kullanmistim bi sefer![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)