kasım aralık gibi polo gti'ların 2.el fiyatları düşerse şeytan al bir tane diyor.. :D
yazın da satarım.. :p
Printable View
şeytana bak sen :D
işi biliyor :D:D:D
peki polo bu başarıda devam ederse sence 2.el fiyatları düşer mi?
bilmem hayat bu.. düşebilir :D
ya yaktırcanız bu arabayı ben s.içi 6 litre altını göremedim:mad:4 litre falan efsane gibi geliyor
Benim punto 6 litrede ısrarcı.. 30k bakımı geldi belki düşer bakımdan sonra.. :)
arefe günü antalya'ya gideceğim tek başıma.. bakalım ortalama kaç lt tüketecek.. tahminimce 3,5 lt tükecek..
1 Ford Fiesta 1.4 TDCİ
Tüketim: Şehir içi 5.5lt, Şehir dışı 3.61t, Karma: 4.3lt- Yakıt Cinsi: Dizel
Tüm otomobiller arasındaki en tutumlu ilk beş Listesinin dördüncüsü olan Fiesta, küçük sınıfın Liderliğini yürütüyor. Türkiye’de en çok tercih edilen filo araçlarının başında gelen
Fiesta, sorunsuzluğu sayesinde ikinci elde küçük sınıfın en değerli modeli olmayı başarıyor.
2 Peugeot 206 1.4 HDI
Tüketim: Şehir içi 5.3lt, Şehir dışı 3.7 lt, Karma: 4.3 lt – Yakıt Cinsi: Dizel Sınıfının en çok satan otomobili olarak tarihe geçen 206, aynı motor paylaştığı Ford Fiesta’dan sonra bu sınıfta ikinciliği yakalıyor. Ortalama tüketim değeri Fiesta ile aynı olmasına karşılık şehir içi tüketimindeki küçük farkla ikinci sırayı alıyor.
3 Mitsubishi CoIt 1.5 DI-D
Tüketim: Şehir içi 5.9lt, Şehir dışı 3.7lt, Karma: 4.3 lt – Yakıt Cinsi: Dizel Küçük sınıfta tüketim sıralamasına üçüncü sıradan giren otomobil bir Japon, ancak aracın yakıtla ilintili olan motoru yine Avrupa’dan; Mercedes’ten alınan 3 silindirli motor, yakıt tüketimi sıralamasında Mitsubishi’ye küçük sınıfta bir üçüncülük kazandırıyor.
4 Ford Fiesta 1,6 TDCi 5 Citroen C3 1.6 HDI
Tüketim: Ş.içi 5.2 lt, Ş.dışı 3.9 lt, Karma: 4.4Lt – Yakıt Cinsi: Dizel
Ford-PSA ortaklığının ortak motoru ve yine Fiesta şehir içi tüketimiyle ortağının önüne geçip dördüncülüğü almış durumda.
5 Citroen C3 1.6 HDI
Tüketim: Ş.içi 5.71t, Ş.dışı 3.7 lt, Karma: 4.4 lt – Yakıt Cinsi: Dizel
PSA modelleri HDI motorlar sayesinde her segmentin ilk beşine ağırlığını koyuyor. 1.4 HDI’dan sonra 1.6 motor da zirveye oynuyor
Suan yazliktayim ayvalikta , astra H cdti. Easytronic, 3.9lt karma 350km nin ortalamasidr
vw passat 1.6 tdi bluemotion teknolojisi sayesinde 2400 km den fazla yol yapan varmış..
bende de 1.6 tdi bluemotion var şehir için 1230 km de ışık yeni yanmıştı normalde 900 km den az yaptırmak imkansız hep basarak 18 jantlarla aldığım ortalama o da ..geçen yıl haberlere de çıktı 2400 km olayı.. linklerden de bakabilirsiniz..bluemotion gerçekten bir devrim..
VW Passat BlueMotion Drives Over 1,500 miles (2,400 km) on a Single Tank - Carscoop
Passat BlueMotion 1.6 tdi bir depo ile 2456 km yaptı
1.3ddis suzuki splash..
şehir içi ortalama 4.7 5.0 arası yakıyor.
bence en az yakan dızel arac cıtroen c1- ve C3
2011 ford fiesta karma yakıt 4.9lt yol bilgisayarının gösterdiği, kendi aracım ,sürüşe göre fark eder bence
Malesef üretimi artık yok ama saxo diesel. daha azı yok :)))
C2 1.4 hdi varım 100 tllık mazot aldım tek bavul ve tek kısıyı 100 km hızı gecmedım arada sıra 120 ortalama yakıt tuketımım 3.3 LT/100 km de muhtesemm deger istanbuldan,sinop gıderken 3.1 di ortalama kastamonu sehır ıcıne gırdım ortalamamı yukseltı :D donerkende hesaplıycam 100TL 730 km fılan geldım hızın ve yukun bu kdr farkettırcegını hıc dusunmezdım dızelde..
+ olarak downpipe ve 51 duz boru var.
1.6 HDI Cit C3 110kmh sabit 2.8 lt..
3.xx ler birkac farklı marka model arac uzun yolda görebilirde 2.8 LT. cok iyiymiş.