yapsana sen bu arada bir yazılım para degil artık bekledigine degmez :)
Printable View
190.000 km aşmış renaul megane aracım şehir içinde 4.9 litre yakıyor
ithal versiyon hb olsun lütfen
yerli hb'lere uyuzum
yazılım ile 150-160hp/400nm gibi bişey olur herhalde
oooooyyy diyorum...
Peki meganı bayiden alırken ben ithal istiyorum mu diyecez nasıl bilecez aradaki farkı?
babamda megane 2 kiz arkadasimda megane 2 kardesimde megane 3 coupe vardi, yeteri kadar megane ile hasir nesir oldum. 60 milyar edecek bir araba degil megane yapmayin etmeyin arkadaslar. bu ulkede araba fiyatlari anlamsiz yuksek sizin 60 milyar eder dediginiz megani fransada 30 milyara alirsiniz
kompakt sınıfta 60 bin edecek araç yok bence de :)
corolla, megane, jetta, golf vs. tabi jetta yada golfün dolu donanımlı olanları da hakkaten donanımlı hakkını yememek lazım, alkantramsı torpido gözü kaplamasına hayranımdır mesela golf highline'ın :)
1,6 dizellerde bence en babası 50 milyarı geçmemeli... ama fiyatlar havada uçuyor maalesef..
fiyat seviyesi geçen senelere kadar 40a fikslenmişti
şimdi rakam 50lere dayandı
her marka bu seviyeye fiksledi resmen
yapabileceğimiz şeyler var mesela 60 milyar verip megane almamak :) ben öyle yapıyorum.
Bu arada Erhan Soner katılıyorum ikinize de golf vs de 60 milyar edecek arabalar değiller tamamen saçmalamış durumda fiyatlar. Resmen bir segment yükselttiler fiyatları, jazzların bile dolusu 36-37 milyara dayanıyor kafayı yemiş durumda bence fiyatlar
talep var ve arkası kesilmiyor
neden genel fiyat seviyesini 10 lira daha yukarısına fikse etmesinler ki?
symbol'a gecen hafta depoyu doldurdum nihayet dün akşam bitti ful şehiriçi kullanım max. 90-100km hızlara çıkıldı 1050km :)