corsa d 75 hp + chip =4.3
corsa c 75 hp + chip = 4.6 (biraz bakıma ihtiyacı var )
Printable View
corsa d 75 hp + chip =4.3
corsa c 75 hp + chip = 4.6 (biraz bakıma ihtiyacı var )
En az yakan araba garajda durandır :) ama ben yeni polo tdi die duydum ş.içi 17krş :)
Sümbülle istanbul-ankara bi depo peygamber vites dahildir.
ya arkadaşlar ben bilmiyorum yoksa siz mi anlayamadım
eger ölçüm yapılacaksa öyle depoya 20 lira koyup veya yol bilgisayarına bakıp olmaz olsada doğru olmaz ölçüm nasıl yapılır bir benzin istayonunda depo fullenir ama nerdeyse taşacak kadar dolmalı sonra km yapılır 100 150 200 farketmez gene aynı pompadan aynı sekilde alınır ve dogru sonuç alınır valla ben epeydir yapıyorum yazdığınız degerler olmuyor öyle
Megane 3 bakım sonrası 5.7lerde , az km artınca 5.9-6.2 o aralarda dolanıyor
takribi 0.204 0.210 tl arası lastiklerim 205 50 16 soft sehiriçi diyebilirim
tanımasam ve görmesem inanmazdım fakat dün gördüm, chipli megane coupe 2000 km dir 5.2 lik ortalamayla gezıyordu:) arac sahıbınde assagıda hatta:D
ve karısık kullanım gazlamada dahıl:D
Astra H (stock90hp) yazılımlı halı ile 4.3-4.5L her c2 kullanıcısının dedigi efsane az yakması ama ben kendım tecrübe etmedim.
3 hafta önce 2006 model 307 hdi 1.6 90hp aldım.
Yakıt ibrede bitmek üzereydi,fulledim 197tl ödedim ( Opet Euro Diesel 1lt = 3.40tl.
Yol bilgisayarı 1020km menzil gösterdi. 945km yaptım şehir içi minumum gaza basarak.
ama araba anormal derecede hantal. Yokuş çıkmıyor resmen :D
valla ışık yakınca kaç km gittiğini yanıp sönmeye başlayınca kaç km gittiğni bildiğimden depo en aşagı inmeden mazot almıyorum(ışık yandığında 120 km sakin kullanırsan yanıp sönmeye başladıgında ise 50 km nerden biliyorum derseniz yolda kalana kadar bitirdim) ölçüm yapıcaksam ise asla 60 tl yakıttan aşagı almam depo inene kadar ise giderim 1.3cdti ile son mazot fiyatlarıyla ş.içi 170 kuruştan aşagı indiremedim istanbul trafigi yüzünden ki beni tanıyan nasıl yol gittiğimi bilir agresif kullanırsanız 240-250 kuruş arası oynamakta uzun yol ise en son denememi yukarda yazdım sanırım 118 kuruşa tekabul ediyor ki orda nasıl kullanıdıgımı ve aracın durumunu yazdım aracımda 110 bin de şuan ben aldıgımda 74 bin deydi tam 1 yılda olan tüm mazot degerlerini bilirim ayrıca scangauge diye bir yol bilgisayarı kullanıyorum ondanda yararlanıyorum
Linea multijet 90 hp kullanan varmı aramızda izlenimlerini paylaşırsa sevinirim.