donanim konusunda okadar detayli yardimci olamicam abi cok inceleme firsatim olmadi donanim konusunda ama asr esp ve surekli kullandigim hiz sabitleyici mevcut ha unutmadan bir pejo klasigi olarak muzik sistemi kotu biraz :)
Printable View
Cc hiz sabitleyici zaten aynen
Linea icin ise komple.infinity refrence mid bass amfi vs kurdum ondan daha kotu olamaz :)
Simdi fiyatlara baktim tek fark 45 bin bu aracin ikinci eline verilir mi :)
Benim aracim hasari dusersek 34u gecmez
Fsi yolkari tastan bana sanirim :)
bence bi test etmelisin abi begenirsen neden verilmesin :)
bi yanda bizim pimpirikli tanıdıktan nokta hata olmayan, garaj aracı , 29000 de fsi comfortline passat var 2006 model
bi yandanda böyle güzel az yakan 301 ve elysse
en son seçenek doktor ecu 1.6 multijet için
ama tavsiyen üzerine bayiye uğramam lazım gerçekten anlatılan değerler süper ötesi
ki ben senede 20 bin yapmıyorum n.ş.a da :)
oo passatta iyimis ama :) ben de arayislardayim kafama gore bulamadim bi turlu armutun sapi uzumun copu diye diye :) senin yerinde ben olsam 301 i test ederim ikisi arasinda eleme yapip aklima yatani alirim :) hayirlisi olsun hakkinda ins. :)
Dizel linea verelim 1.6 mis :p
Saka.bi yana ben aracimdan cok memnunumda kriter belirt aklimizda olsun
okadar temiz linea beni asar abi :) bana en fazla 20 bin civari az yakan toplu araba lazim ibiza,307,punto,era tarzi bisey bakiyorum kupon bisey kolluyorum iste :)
yazık günah linea verip 301 yada elysse değmez gayet güzel ve dolu aracın 1 1.5 litre azyakıt için 15-20 bin TL vericen. (55 lira1.6 92 hpdizel en dolu vesiyon6) hele fsi passat isterse 0 km olsun mermiye kafa atmak olur :). hepsinin yerine mis gibi yazılımla devam
Uzun yol sayılmaz ama yinede ekliyim :)
Ataşehir Merter klasik bir pazar akşam dönüşü saat 21:00 civarı akıcı trafik. Mecbur yavaşladım fotoğraf çekecem derken haber olmayalım diye :D 110 civarı geldim yolu.
http://i60.tinypic.com/2samsdi.jpg
301 Şehir içi çok makul 2500 km nin ortalaması şehir içi 4.9 :D
peugeot 308 90 hp dumanlı yazılım vardı istanbuldan bodruma korfezi dolaşarak ve hız sınırlarına da uyarak 4.6 ortalamayla bodrum a geldim şehir içide basmadıgım sürece 6 nın üstünde hiç görmedim.
2014 i20 4.3-4.5 karma kullanım
2011 1.6 hdi 112 hp Citroen c5 , mersin adana otoban sürüşü , 110 cruise ile 2 kişi , 4.5 litre yaktım dün gece.
1.3cdti astra j
4.5lt/100km
Otoyolda 110-130 aralığı gidip geldim, izmirde net 2 saat adım adım ilerleyen trafiğe girdim
a3 sedan tdi 1000 km'de daha, şu anlık ortalama 6.4 yazıyo. Geçen haftasonu Orhangazi'ye giderken 4.5 lere kadar düştü, ama sıkışık trafikte 7.5 - 8 leride görüyor. Ne dersiniz düşermi biraz daha ?
110 luk TDi aldık biz de bayram öncesi geldi, teslim aldık.
İstanbul - Alanya, daha doğrusu Doğuş Maslak, ev arası azıcık gezerek 900km yaptı araba. 5 lt civarı ortalaması vardı. 130-140 sabit, yer yer 200-210 lara kadar çıktık 3-4 kez. Şehir içinde de 7 civarı gösteriyordu en son 1 ay önce, şimdi 5.5-6 aralığında 1800km de :)