o bizi çatlatmak için yapıyor :)
Printable View
şuna çok aklım gidip gelmişti zamanında
Citroën C3 SX 1.6 HDI 2009 Model 29.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk
sone-r abi aşmış pahalı benzin varsa benimde tasaruflu sürüş tekniğim var demiş resmen... maşallah
En son Kavacık BP'den depo doldurmaya gittiğimde yedek depo efsanelerinden bahsetti pompacı, kapağın yanında küçük bi delik varmış onun kapağını pompanın ucuyla açınca oradan da ek mazot alıyormuş, normalde 50 litre depoydu, orayla beraber 63 litre mazot aldım g.t kadar arabaya :D 220-230 TL arası bir şey tuttu, işin güzel tarafı 1000km boyunca pompaya uğramadım, daha da gidiyordu da yeter deyip aldım ama dolduramadım, ne kadar yaktı biliyorum ancak baya gazlamalı kullanım vardı, fazlasıyla tatmin ediyor Polo maşallah :)
peki arkadaşlar mjet 90 lık 6 ileri puntoların sarfiyatı hakkında bilgisi olan varmı
benim 98 poloda da vardı o depo olayı
hatta o pim çift tarafa hareketlidir , bir yöne itildiğinde içerideki havayı boşaltır , diğer yöne itildiğinde yedek deponun ağzını açar , aslı vardır , doğrudur
depo fullerken o pimle oynayıp havayı da boşaltmak iyi oluyor
son kasa caddy 1.6tdi deneyen var mi, nedir tuketim degerleri?
geçen hafta 2004 punto 1.3 mjet aldım yolbilgisayarında 3.6 ortalam ile antalyadan ankaraya geldim şehir içinde şuanda 4 küsürlerde ankara trafiğinde,
arakadaşlar araç 114000 de carbon clean yaptırmalımıyım
eray abinin golfü :) 12 kurus yakıomus melet
ulen ne biçim tüketim rakamları bunlar utanmasanız 100 km yaptım benzinci bana 50 lira verdi diyeceksiniz :D ayıptır günahtır zorla dizel aldıracaksınız adama :)
Halkın adamı cimmeria aynı düşünceleri paylasytım :D :D bu ne kardeşim ya :hehe:
benim dizelim niye 6 litrenin altını görmüyo :D
Bodruma neredeyse ceyrek depoyla geldik, ortalama 3.8
Sabah klimayi actik ve biraz da trafige takildik yoksa 3.7`ydi :)
Yazilim halen yok :)