aynı sınıf ve motor 1.6tdi dsg polo da var bende, c-elysee daha az yakıyo. Hatta kokluyo namussuz :D kesinlikle öneririm bu anlamda aracı
Printable View
euro3 motor 1.5 dci 65+yazılım 160bin km de istanbul - rize arası değerler :) daha ne olsun :D
http://i.hizliresim.com/5Ml3PR.jpg
1.6 e-hdi şehir içi kısa mesafe genelde 8 yakıyorum araç 1750 kilo uzun yolda 6
85 km sabitleyici ile Citroen C-Elysee uzun yol 3.4 ortalama ile gittim. Kendi aracımız 11.xxx km'de.
Bence en az yakıt tüketimi kullanıma göre değişir. benim favorim dci motor ve eHDi
Babam 2 sene kiralık c-elysee kullandı. Araç 0 geldi. İzmir- Seferihisar arasında 80-90 cc ile gidildiğinde bile 4.5 litre altında rakam asla görmedik. Bize gelen araçta mı sıkıntı vardı acaba ? kendi 307 mle her türlü koşulda daha ekonomik gidebiliyordum.
bence çok yol yapan için en komplike araç polo 1.6 tdi dsg. soft yazılımı atar 130 hp de bırakırsın. uzun yolda hem çok az yakar hem dsg konforu falan epey güzel olur.
1.3mjet palio var bende geçen gün depoyu fullemiştim 308 km gitmişim 52 liralık mazot alınca tekrar fullendi 15 16 kuruş gibi bir değeri var :)
sandero stepway dizel 90hp istanbul kopru trafigi ve gece akici trafik karma kullanim 4.71litre
Bir buçuk yıldır sıfır aldığımız 1,3 75lik fiorino kullanıyoruz 6litre altına düştüğünü pek görmedim bana yüksek gibi geliyo bodrum gibi trafiğin pek olmadığı bi yerde sizce normalmi ?
yakıtta dci tek geçerim.forever 1.5 dci. kullanımdan kullanıma göre değişir bu değerler tabi ki.bir çok dizel kullandım. ara gazı çok iyi veriliyor :)
Bence de DCI +1 , yakıt muazzam az, gidişte tatminkar
1.5dci ' Logan da kullanmıştım gerçekten başarılı bi motor,araçta yol bilgs. yoktu ama 50 TL 250 km gidiyordu sanırım.
Focus otomatik 1,5 tdci
2.000 kmdeyiz
Sürekli köprü trafiği sabah akşam
Ortalama 6,2 şu an
dci ile izmir içi tamamen dikkatsiz kullanım 4.9-5litre civarı geziyorum cidden çok iyi bi motor. şu titreşimi olmasa bide. 1.500 devir altı kesinlikle gidilmiyo titreşimden