Polo 1.2 Tdi genel 3,8 lt diyor vw sitesinde.. (1132 kg 75 hp)
80 hp clio hb ile yeni fiestayı karşılaştırırsak durum ne olur ? Clio önde gibi..
Polo 1.2 Tdi genel 3,8 lt diyor vw sitesinde.. (1132 kg 75 hp)
80 hp clio hb ile yeni fiestayı karşılaştırırsak durum ne olur ? Clio önde gibi..
#eksikpazar
uzun yol deneyımım oldu gectıgımız bayram, istanbul maltepeden rizeye gıttım, 150bın km de 2008 focus sw, 110hp lıkten 5kişi+bagaj 155tl le 1150km yol yaptıortalama 3.9 4.1lt arası degıstı
![]()
bu konu beni dellendırdı ama yaaa :d 9lt altına düşemiyorum o kadar ekonomi kasıyorum tabi kategori farklı...
Peugeot 107
Citroen C1
En ekonomik motor olan (bence) 1.4 HDI PSA motorunu barındıran en hafif araçlar. Birde eko yazılım yapılsa kaç yakıcak acaba.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
cruise control takıp bide 80-90 sabitleyip gitmeyi planlıyorum işkence specfakat bi efsane mi desem ne desem bilemedim 1.3 cdti 90 beygir corsa d cruise control 80 e sabitleyip sadece çeyrek depo ya istanbula girmiş körfezimi dolaşmış yoksa feribotmu bilemedim şuan çeyrek depo eurodizel bzm arabada 40-45 milyon arası birşey o aracın sahibi bunu 1-2 sene önce yapmış yoruma açıyorum bunu
![]()
en fazla menzil rekoru peugeot 308 hdi 110 hp de diye hatırlıyorum 1500 küsür km
barnak bassam olurmu ?
benim bildiğim sümbülün bir testi olmuştu istanbuldan depoyu doldurup noter huzurunda mühürlüyorlardı abiler karma tüketim şehir içi dışı çanakkaleye felan gitmişlerdi 1700 km yapmışlardı
2005 Punto (yavuz abinin araçtan)Erdek'e giderken 5kişi,full bagaj,bakımsız halde,gayet sıkıstırır bi vaziyette 4,3 rahat gördüm.Hala daha görüyorumKi gittiğim yolun yarısı bilenler vardır köy yolu anasının nikahı gibi dik ve virajlı
Chiplense ekonomi yapılmak istense ve aşırı yüklü olmasa 3,8'lere rahat iner bence
Edit:Normal kullanımda karısık 4.2lere iniyorum
benim bildiğim megane 2 dci ve opel astra 1.3 CTDİ bu aracların cok az yaktıgını duymustum
bora ile son 2 depodaki ortalamam 6.2 lt çıktı
her depoda
ona görede kullanmıştım
çocuklar gibi sevinmiştim
bu depo sonuna gelmek üzere ve ortalamam 8.2 lt
sanırım uslu durmamışım
ayrıca enjektör ve kurum temzleyici koydum onunda etkisi var oldukça
her seferinde aynı oluyor çünkü![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
he bu arada bir akşam sultangazi vw metalin yanındaki shellden depoyu fulleyip tüm verileri sıfırladım ve cuma akşam saat 19:00 da çamlıca o ağacın altı cafeye doğru yola çıktım
gereksiz bir inatla az yakmaya çalıştım
boğaz köprüsü girişine kadar ortalamam 3.2
sonrasında ucube gişeler trafiği başladı
çamlıcada cafe önünde park ettiğimde 3.7 olması lazım.
ama ben 5.vites70-80 giderken beni sollayan bütün kamyonlar otobüsler küfür ediyordu sanırım havalı kornayla
kamil koç yanımda kesiciye girmiş type-r gibi geçip gitti yanımdan o derece köprüye gelene kadar
bu arada aracım uzun yolda sabit 130-150 arası 4.5 - 5.5 ları geçmiyor o arada geziyor sürekli
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)