peugeot 207 1.4 hdi
yol bilgisayarında gördüğüm en düşük değer 3.3tü tabiki şehirdışı 90km sabit hızda ne kadar doğru onu bilemiecem ama aşağı yukarı tuturdum bu değeri
110 km hızda ise 4-4.3 arası değişio.şehiriçi ortalamasıda 4.7 civarında nadiren 5 üstü görüorum.
Aracı 1 hafta kısa kısa mesafeler kullandım 3-5 km 300-500 mt şimdi 6,7 oldu dolayısı ile bence bu değerler normal ama ben uzun mesafe yapsam mesela sadece işe gidip gelsem atıyorum git gel 40 km ve ist da oturmasam bence o zaman çook düşük olur bu değer yani normal bencede![]()
soner ustad ucmusta golf blue motion nasıldır acaba ?
beyler dizel ile bunu nasıl yapıyolar bi bilgisi olan warmı
YouTube - 1.7DTi do AÇO!!!
bende 1.3 CDTİ opel corsa D var 45 lt depoya sahıp euro dızel kullanıyorum + bor kullanıyorum 1 depo yakıt ıle sehır ıcı 900 km sehırdısı sabıt 90-100 km arası 1100 km yol gıdıor bendekı ecotec motor 2.nesıl tasarruflu motor dedıklerı cok memnunum sadece chip yaptıracam fıyatı ve motordakı hp farkı + tork farkı ne oluor onu ogrenmek ıstıyorum bılgısı olan varsa acıklarsa sevınırım tesekkurler ..
valla geçen salı maslak shell den 100 tl gtl aldım lt fiyatı 3.80 den, o gün 80 km falan yapmışımdır, ertesi sabah edirneye geldim 160 altına hiç düşmedim otobanda 240 km nin 140km lik kısmını tapagaz 190-200km/h hızla geçtim aşağı yukarı, sıfırlamıştım sayacı, edirne içindede 100km kadar yaptım 6.1 lt yol pc, 6.19lt hesaplamalarıma göre ortalama tüketimim var![]()
5,0'a sabitledik şehir içi trafik + otoyol karışık kullanım
06 meg2 dci80
bakım zamanı da geldi filtreler-enjektörler-carbon clean yaptıracağım , bakımdan sonra bir miktar düşer diye tahmin ediyorum
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)