User Tag List

Sayfa 31/114 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon
2164 sonuçtan 571 ile 589 arası

Konu: en az yakan dizel araba hangisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    symbol'a gecen hafta depoyu doldurdum nihayet dün akşam bitti ful şehiriçi kullanım max. 90-100km hızlara çıkıldı 1050km
    hocam kaç litre ile yaptın bu rakamı ?? ben 1,5 sene kullandım 850 km yi geçemedim?

ortalama olarak 4.9 lt / 100 km den aşşağı düşemedim..

65 lik symbol dü

<<buğra>> - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlar tercih meselesi bence tamamen, bende vti varken sağ kapı cam motoru bozulmuştu 750 liramı 800 liramı ne demişlerdi. Her aracın servislerde parça fiyatları enteresan olabiliyor.

arabaya 60 milyar verebiliyorsam bakımını da yaptıracak param olmalı. Bakımından korkarak araba almanın bir anlamı yok. Sonuçta 60 milyar verip aldığınız x bir araç kullanıcı hatası dolayısıyla bir çok şeyi cebinden ödetebilir adama.

ama dediğim gibi tercih bunlar, arabaya verecek 60 milyarım olsa ben megane almam mercedes alırım
    aynen katılıyorum, üstüne söylenecek laf yok...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunlar tercih meselesi bence tamamen, bende vti varken sağ kapı cam motoru bozulmuştu 750 liramı 800 liramı ne demişlerdi. Her aracın servislerde parça fiyatları enteresan olabiliyor.

arabaya 60 milyar verebiliyorsam bakımını da yaptıracak param olmalı. Bakımından korkarak araba almanın bir anlamı yok. Sonuçta 60 milyar verip aldığınız x bir araç kullanıcı hatası dolayısıyla bir çok şeyi cebinden ödetebilir adama.

ama dediğim gibi tercih bunlar, arabaya verecek 60 milyarım olsa ben megane almam mercedes alırım
    60bine mercedes varsa 70bine x5 var, liste ondan sonra hep yukari kayiyor
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Tabiki tercih canım konuşuyoruz sadece
    Söylerken kolay lakin iş ciddiye binince öyle olmuyor....Herşeyini düşünüyorsunuz , bugün dünya para verip jeep alanlar bile yakıtını araştırıyor,parçası varmı yokmu bunları araştırıyor...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Renault' nun parçaları çok mu ucuz
    Öyle birşey söylenmedi pahalıda doğru lakin bmw,mercedes kadar da değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mercedes i alırsın sonra yağına suyuna bakımına servisine paran kalmaz arabayı p.ç edip 55 e satarsın....

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şimdi bu mu 0 km bir vw golf veya megane mı .. C segmenti tercihim olur

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam kaç litre ile yaptın bu rakamı ?? ben 1,5 sene kullandım 850 km yi geçemedim?

65 lik symbol dü
    4.9 ise ortalama zaten 850 km rahat yapmanız lazım değil mi?

Bizdede var ortalama sürekli 5.1-5.2 800ü rahat rahat geçiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    4.9 ise ortalama zaten 850 km rahat yapmanız lazım değil mi?

Bizdede var ortalama sürekli 5.1-5.2 800ü rahat rahat geçiyor.
    doğru aslında sanırım benim aldığım miktar hep 41-42 lt oluyordu aklımda ordan kalmış..

ama arkadaş 1050 km yazmış, deposu o kadar alıyormuydu sümbüllerin?

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EmrE-35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mercedes i alırsın sonra yağına suyuna bakımına servisine paran kalmaz arabayı p.ç edip 55 e satarsın....
    anlatmaya çalıştığımda bu, araba almak en kolay şey çekersin krediyi alırsın istediğin arabayı ama sonrasında işletme masraflarını düşünmek lazım.

benim demek istediğim 60 milyar verip araba alacak param varsa bakımına verecek param da olmalı zaten cebimde.

sahibinden de detaylı araştırma yapmadım 60 milyar için örnek vermiştim ama şöyle bir baktım megane alacağıma şunları alırım mesela.

Mercedes - Benz / CLK / 200 Komp. Avantgarde / SUNROOF, XENON, KOLTUK ISITMA, KAZASIZ sahibinden.com&#039;da

Mercedes - Benz CLK 200 Komp. Avantgarde 2004 Model 60.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk

konu sadece megane da değil megane ilk söylendi diye megane dedim, aslında olay bizim ülkemizdeki araba fiyatlarının anlamsız yüksek olması, adamlar jazz satıyorlar dolusu nerdeyse 40 milyara dayanıyor, golf bakıyorsun aynı rakamlar yahu bu arabalar orta alt sınıf arabalar aslında. Avrupada millet bu arabaları giriş arabası falan olarak alıyor biz prestijli araba gibi davranıyoruz bunu anlatmaya çalışıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anlatmaya çalıştığımda bu, araba almak en kolay şey çekersin krediyi alırsın istediğin arabayı ama sonrasında işletme masraflarını düşünmek lazım.

benim demek istediğim 60 milyar verip araba alacak param varsa bakımına verecek param da olmalı zaten cebimde.

sahibinden de detaylı araştırma yapmadım 60 milyar için örnek vermiştim ama şöyle bir baktım megane alacağıma şunları alırım mesela.

Mercedes - Benz / CLK / 200 Komp. Avantgarde / SUNROOF, XENON, KOLTUK ISITMA, KAZASIZ sahibinden.com&#039;da

Mercedes - Benz CLK 200 Komp. Avantgarde 2004 Model 60.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk

konu sadece megane da değil megane ilk söylendi diye megane dedim, aslında olay bizim ülkemizdeki araba fiyatlarının anlamsız yüksek olması, adamlar jazz satıyorlar dolusu nerdeyse 40 milyara dayanıyor, golf bakıyorsun aynı rakamlar yahu bu arabalar orta alt sınıf arabalar aslında. Avrupada millet bu arabaları giriş arabası falan olarak alıyor biz prestijli araba gibi davranıyoruz bunu anlatmaya çalışıyorum.
    Siz öyle düşünüyorsunuz başkası öyle düşünebilir ama bu, etrafta oldukça fazla fluence,megane,golf ve jetta olduğunu ve halen daha peynir-ekmek gibi satıldığı gerçeğini değiştirmiyor

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiiki zaten fiyatların bu kadar yüksek olmasının sebebi de bu, peynir ekmek gibi alıyor insanlar, o yyüzden otomobil firmaları da gittikçe daha pahalıya satıyor aynı segmentteki arabalarını

ve tabii ki herkesin görüşü kendince değerlidir, sonuçta para kime aitse onun fikri önemli, alan kişi o arabanın o kadar edeceğini kendince düşünüyorsa gönül rahatlığıyla alıp binmeli sonuçta para onun parası

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siz öyle düşünüyorsunuz başkası öyle düşünebilir ama bu, etrafta oldukça fazla fluence,megane,golf ve jetta olduğunu ve halen daha peynir-ekmek gibi satıldığı gerçeğini değiştirmiyor
    Aksini iddia eden olmamışki zaten?
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeğen çoğunluğun yaptığı bir şey onun doğru olduğunu göstermez.. bunu değişik örnekleriyle açıklarım ama forumdan şutlanırım
    bu ülkede yıllarca toros, doğan, şahin de peynir ekmek gibi satıldı hala şahinlere 15 milyar isteyenler var.. ülkemizin arabaya bakış açısı şaşırtıcı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

65 lik symbol dü
    43 lt felan aldı enjektör temizliği ve kurum temizliğine dikkat etmeni tavsiye ederim çok faydası oluyor ben 5000km de bir yag yag filtresi hava filtresini mutlaka değiştiririm şuan 160bin km de aracım maaşallah
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    soner abi şahine laf söleme abi o farklı bi olay sanada gider bi doğan slx :d
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    soner abi şahine laf söleme abi o farklı bi olay sanada gider bi doğan slx :d
    yaw yapma gözünü seveyim.. benim gözümde 90 model doğanla 2012 model doğanın hiç farkı yok.. yani hepsinin ederi 5-6 milyar..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw yapma gözünü seveyim.. benim gözümde 90 model doğanla 2012 model doğanın hiç farkı yok.. yani hepsinin ederi 5-6 milyar..
    yok abi yok hiç doğana binmemisn arada cok fark var ciddiyim hdrolik falan süper
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)