60bine mercedes dediginiz bu herhalde?
Mercedes - Benz C 200 Komp. Avantgarde 2005 Model 25.500 EUR Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk
Experience is what you get when you don't get what you want.
anlatmaya çalıştığımda bu, araba almak en kolay şey çekersin krediyi alırsın istediğin arabayı ama sonrasında işletme masraflarını düşünmek lazım.
benim demek istediğim 60 milyar verip araba alacak param varsa bakımına verecek param da olmalı zaten cebimde.
sahibinden de detaylı araştırma yapmadım 60 milyar için örnek vermiştim ama şöyle bir baktım megane alacağıma şunları alırım mesela.
Mercedes - Benz / CLK / 200 Komp. Avantgarde / SUNROOF, XENON, KOLTUK ISITMA, KAZASIZ sahibinden.com'da
Mercedes - Benz CLK 200 Komp. Avantgarde 2004 Model 60.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk
konu sadece megane da değil megane ilk söylendi diye megane dedim, aslında olay bizim ülkemizdeki araba fiyatlarının anlamsız yüksek olması, adamlar jazz satıyorlar dolusu nerdeyse 40 milyara dayanıyor, golf bakıyorsun aynı rakamlar yahu bu arabalar orta alt sınıf arabalar aslında. Avrupada millet bu arabaları giriş arabası falan olarak alıyor biz prestijli araba gibi davranıyoruz bunu anlatmaya çalışıyorum.
tabiiki zaten fiyatların bu kadar yüksek olmasının sebebi de bu, peynir ekmek gibi alıyor insanlar, o yyüzden otomobil firmaları da gittikçe daha pahalıya satıyor aynı segmentteki arabalarını
ve tabii ki herkesin görüşü kendince değerlidir, sonuçta para kime aitse onun fikri önemli, alan kişi o arabanın o kadar edeceğini kendince düşünüyorsa gönül rahatlığıyla alıp binmeli sonuçta para onun parası![]()
yeğen çoğunluğun yaptığı bir şey onun doğru olduğunu göstermez.. bunu değişik örnekleriyle açıklarım ama forumdan şutlanırım![]()
![]()
bu ülkede yıllarca toros, doğan, şahin de peynir ekmek gibi satıldı hala şahinlere 15 milyar isteyenler var.. ülkemizin arabaya bakış açısı şaşırtıcı![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
soner abi şahine laf söleme abi o farklı bi olaysanada gider bi doğan slx :d
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)