e90 lci 320d istanbul-izmir 4.8
hatta yarım depodan çok az fazla yakıt varken, kalan km ye 820 diyordu![]()
2012 model 1.3 cdti `h` kasa astranin deposunu 225 tl ye doldurdum. bitmek uzereydi.
350 km Denizli Eskisehir arasi klima ara ara acik.. 690 km de sehir ici yaptim.
Ortalama uzun yolda 4.2 - 4.5 arasindaydi. Suan ise 5.0 sehir icinde. Annem ve ben kullaniyoruz.
Benim hesabima gore 2.16 - 2.17 kurus yakiyor.
Tc 106..
seat toledo 1.9 tdi ahf motor 110 beygirlik full stock uzun yolda 4 kişi bagaj silme dolu 100-110 stabil giderek 4.2 lt yaktı
benzin göstergesinden bakarak şu kadar gitti içindekiyle de bu kadar gider diye yorum yapmak bence saçma, çünkü araçların deposu yapı itibariyle çok yanıltıyor. bugüne kadar benim kullandığım her araçta ilk yarım ile örneğin 400 km gidiyorsam ikinci yarım ile 250 km gittim ama toledoda bu durum tam tersi
Tempolu sürdüğüm için 140-170, ortalamam 5.7 lerde
Golf MKVII 1.6 Tdi
iki hafta önce sıfır aldığım polo tdi manuel aracım ile dün 500 km ye ulaştım yol bilgisayarındaki yakıt ortalaması 5.5lt idi. yeni bir araç için oldukça ümit verici bir tüketim değeri varSürüş olarak genelde yeni olmasından dolayı sakin arada sıkıştırmalı kullanım ve neredeyse tamamı şehiriçi.
2010 CLİO SYMBOL var bizde. 185-195tl arasına doluyor. şehir içi peder bey çok zorlarsa 900kmye kadar yaptığını gördüm. yani 19krş larda falan ama bildiğiniz eşek![]()
Turbo dizel yapısı dolayısıyla torktan dolayı araba gidiyomus efekti verir ama gitmez 2003 te Cordoba tdi aldık en azından 50 60 bin km kullandım ordan biliyorum bende.. Ama performansta cok iddialı bir araç degil bu değişmez bir gercek clio dan daha iyidir belki ama..
Yakıt ekonomisine gelince 1000 kg ağırlığındaki LPG li clio senin arabandan az yakacaktir her durumda, senin araban 1100 1200 kg arasi en azından %10 ağır, Clio ancak LPG sistemi düzgün degilse 1.4 tdidan fazla yakar
Abilerim bendeki clio 2012 model fabrika çıkışı tüplülerden. Öyle sonradan takılma güzel montaj güzel ayar kaliteli kit sanmayın. Bildiğin eşşek. Ve en önemli değinmek istediğim nokta şu ki ; tüplü ve dizel araca bakışım ekonomidir. E ekonomi yaparken gaza az basarak gidiyoruz az bastığınız düşük devirle seyir halinde iken 1.2 clio tüpte hele düşük devirde asla ama asla gaza yanıt vermiyor . 1.4 tdi 'da bu durum böyle olamaz diye düşünüyorum.
Dizel gitmez, gidiyor hissettirir diyene katılıyorum. Arkadasım 1.6tdi dsg polo aldı , arabayı uçak sanıyordu bende vtec2 varken denedik ; ya ama içindeyken senin civic böyle hızlı hissettirmiyordu dedi deneme sonunda. Dizeller gittiğinin 2 katı hızlı hissettiriyor ona lafım yok. Fakat benzinli lpgli aracı gaza asılarak kullanamıyorum 5 Tl benzin ile.
E basmadığınız durumda yani rolling düşünün ama gaza %30 basarak ? ? 1.4 tdi ibiza 1.2 tüplü clio dan ölçülemez sekilde canlı gidecektirdiye düşünüyorum
Clio 4 şu anda 10500 kmde, şehir içi 4.5 litre civarı yakıyor ECO mode kapalıyken. Çok da sakin kullandığım söylenemez. ECO mode açılıp sakin kullanılınca 3.7'ye kadar düşürmüştüm şehir içi.
Haftaya uzun yol yapacağım, bakalım kaç yakacak.
Turbo var diye clio'ya 5 - 10 boy fark atar demenin peşinde değilim yanlış anlamayın..
Yaş olarak sizden oldukça genç olsamda liseden bu yana bu işin okulunu okuyarak birazda kendi çabamla katarak kendimce yeterli bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum.. Yani turbo var diye bomba gidişi var demem ben kesinlikleYinede sizin kadar tecrübeli olamam orası ayrı konudur..
Cliodan gidişat olarak iyi olacağına inanmıyorum dediğiniz için yazmıştım..
Öncelikle uzun yolda turbolu dizel araç ile daha rahat daha ufak dokunuşlar ile rahat bi yolculuk geçirebilirsiniz..
Ben 1,4 TDI ile rampada gaza ufak bir dokunmayla 2000 devir civarı rahat hızlanırken 1,2 Clio ile vites düşürüp deviri 4000 ve üzeri yapmam gerekiyor hızlanmak için. Yüklüyse yoluna göre hızlanmadığı bile oluyor..
Tüketim olarak şehir içinde TDI'dan az yakabilir, ama uzun yolda çokta kanaat getirmiyorum benden az yakacağına.
Ben 130 km hızda 3000 devirde giderken o araç aynı hızda 4000 deviri geçmiş oluyor. Ben daha rahat hızlanabilirken o araç daha yüksek devirde iyi ivmeleniyor.. Uzun yolda her türlü turbo dizelin avantajı var..
Amacım kesinlikle clioyu kötülemek falan değil. Zamanında param varken b segmentindeki tüm araçları karşılaştırdım nerdeyse.. En mantıklı seçimi yaptım kendimceEski gp 1.3 multijet kullanıcısıyım öncesinde
Örnek bir resim veriyim devir hız ilişkisine.. Bu araç 1,6 110 Hp corolla
Buda benim arabam..
Büyük motor olmasına karşın corolla, aynı ortalama hızlar ile ben daha az tüketiyorum anlık olarak bile.![]()
- Bize Her Yer TRABZON
Bilemiyorum ama lpg olayına sııcak bakamıyorum bir türlü. Dizeli her şekilde lpg ye tercih ederim 14 araba değiştirdik ailem ve benimkileri sayarsak. Aralarında en güzeli 1998 5.40 dı ama benzini üstüne döksen gözeneklerden çekiyordu o derece. Şuan Multijet evom var 75 bg bir depo ile şehir içi 800 km yolu çok rahat yapıyorum . Uzun yolda bu iş 1050 1100 arasına dayanır.![]()
Necat Özer Hacıoğlu Aslan oğlum...
Valla ufak tefek işlemler olucak tabi. Şu sıralar chip box olayına taktım. Ufuk eski grandeme takmış araba şaşırmış durumda. Kafa sallıyor resmenAnkara ya gidicez Ufuk la sende gel istersen o ara denicez işte
![]()
Necat Özer Hacıoğlu Aslan oğlum...
140 kmh 3400 rpm ahh aahhh nerde pd130um
140 kmh 2300 rpm
şahsi fikrim hangi dizel az yakarsa yaksın kendı arabam dıyemıdır bılmem ama dunyanın en güzel dizel arabası 1.9 pd130 180hp 5-6 litre tüketıyor düzgün surunce.tabiikii trafıkdekı cookkcanada arbadanhızlı![]()
DynoDynamics in Ecutuned
konudan biraz farklı olacak ama Audi nin 2.5tdi larının yakıt tüketimleri ne civarlarda bilen var mı acaba ?
Almayı düşünüyorum da çok kararsız kaldım.
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)