benım arac cok yakıyor snrım neden acaba 1.3 evo punto ortalama tuketım 5.7 ıle 6.0 arasında hep gezmekte arac 47 bınde aslında cok yakyor bu konuyu ınceleyınce
benım arac cok yakıyor snrım neden acaba 1.3 evo punto ortalama tuketım 5.7 ıle 6.0 arasında hep gezmekte arac 47 bınde aslında cok yakyor bu konuyu ınceleyınce
ford fusion 2009 model 1.6 tdci ş.içi 4.1 ş. dışı 3.3 litre.
En az yakan araba yoktur, en az yaktıran sağ ayak, yumurta ile sevişen topuk vardır![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
yaşadığınız şehirde ne kadar çok kırmızı ışık varsa, yaktığınız yakıt aynı oranda artar, dur kalk 1 litre çok rahat farkettiriyo şehir içinde, şehir içi diye hitap edilen X yolunda 5.6 yakabiliyorken aynı şehir içinin sayıca fazla kırmızı ışıklı Z yolunda 6.7 litre civarı yakıyorum
Barış
siz bir köprü trafiğine girin 3 saat dur kalk yapında göriyim sizi![]()
2013 model 508 1.6 e-hdi araç bile yakıtta delleniyor normalde 6.3-6.7 arası yakan araç köprü trafiğine bir giriyoruz 7.5 lere kadar çıkıyor..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
benim 1.1 crdi picanto bile İstanbul trafiğinde 28krş yakıyor ister istemez
1 haftadır bakırkoy-etiler gidip geliyorum trafikten 60tl ye 220km zor yaptım hep 1. vites dur kalk
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şehir içi trafiği göreceli bir kavram.***** istanbul'da şehir içi trafik denilince gitmiyor gibi birşey.İş yerlerinin yoğun olduğu merkezi semtler olsun,E5 olsun,köprü olsun akşam saatleri ve iş çıkışları iptal maalesef.Bu trafiği şehir içi olarak baz aldığımda 7.8 lt gibi bir tüketime çıkıyorum,yazılımlı e46 320d aracımla(düz vites).Fakat uzun yol kullanımında 110-120 sabit 4.2 lt gibi bir tüketim söz konusu..Bu hafta sonu 3 kişi İstanbul-Ankara yolculuğumda 110 km hızla cruise control'de giderken 4.2lt dönerken,
3.9 lt gibi bir ortalama ile geldim.Tabi ki burada yazılımın ve 6 ileri vites konusunun katkısı büyük.
en az yakan dizel araba diye birşey yoktur en ucuz yakıt olan ülke diye birşey vardır![]()
![]()
MOTORSPORT & ENGINEERING
--ASR--
multijet palionun yakıtı genelde derecesi 0'ın altında olan eskişehirde 7.5 litrelere yaklaştı......
Barış
1kez daha uzun yol yaptım tüm bakımları vs yapıp kış olmasından ötürü 140üstüne hiç çıkamadım viyadükler buzluydu(ortalamam 90-120kmh/s)
4.8le turkiyeye giriş yaptım evin onune geldiğimde 4.9du ortalama=1200km.
gene 3kişi+arka yolcu kısmıve orta kısım dolu olarak.
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
1.4 tdi 3cyc ibizam var Pasaoglu chiptuning yazilimli performans modunda suan. Sehirici sakin kullanimda 3.4 lt ye kadar dusuyo.
TeamPASAOGLU
İzmir Yetkili Bayii
1.6 tdci ford fusion 90 lık ş. içi 3.5 ile geziyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)