Nüfus belgesi kıvamındabu masraf sonrası en az bi 50.000 binerim arabaya
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
iddaa ödedi ben değil o yüzden hiç ziklemedim faturayı![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Baktım varmış gerçekten![]()
Connecting site...
iddaa'dan biriktirmiştim hepsi gitti ama değdi![]()
Koray abi benimde debiryaj dan önce sehir içi 3.5 yakıyordu şimdi sıfır debriyaj 4.0 litre yakıyor![]()
bende çok dedim ellemeseydik keşke diye kendi kendime![]()
bu arada 2005 yılından beri dizel araçlar kullanıyoruz çevremde ve kendimde olan araçların en az yakanı şu ana kadar
1.2 polo tdi kim ne derse desin harbiden kokluyor yahu daha mazotu bitiremedik şehir içinde![]()
1.7 corsa 23-28 krs
1.6 hdi 20-25-30 krs
1.3 multijet fiorino 28-30 krs
1.6 c30 20-25 krs
polo paha biçilemez![]()
Berkaycım aslına bakarsan zaten benim arabanın 2500 motor ve 1800 kilo ağırlıkla otomatik vitesle o değerleri yakalaması saçmalıktıBoschdaki adama buraya eklediğim fotoğrafları attım ağzı açık kaldı
![]()
Araba sağlıklı olsunda varsın 1 litre fazla yaksın napalım![]()
Polonun değerlerini yazmamışsın ama yukarıda yazdıklarından azsa ohannes gaz pedalının altı yumurtalık galiba![]()
![]()
dur daha kışlıklar gelecek hava bızzz halilyle artacak. kalıbının yakıtını yakşaka biryana ben'de 6.5larda geziyorum, -/+ 0.2 değerler oynayabiliyor
arabaya sti muamelesi yapma![]()
yazılım yapmadıgmız sürece şehiriçi senin 7,5 altına inmen benimde 6.5 altına inmem için kıyamet kopması gerekir![]()
1881 - 193∞
.5 edc 110 luk fluence şehirdışı 4 litre şehir içi 5.9 litre punto evo 1.3 Multijet şehir dışı 4.3 litre şehir içi 6.4 litre şehir içi değerleri genelde tempolu kullanım sonucu elde edilen değerler
2005 citroen c3 1.4 hdi sx 16v 92 hp, Bursa da şehir içi 100 km de max 5 litre insani kullanım. maksimum ulaştığım değer şehir içi 100 km 6 litre. şehir dışı ekonomi düşünüyorsam 2.9 a kadar düşürmüşlüğüm var ama kanser olma derecesinde dikkatleşehir dışı 4 normal kullanım. yüklü ve ekonomi kontrolsüz 5 litre.
Beni satmayan tek dostum arabam...
yeni polo 1.4 tdi dsg 90 hp lik olan şehir içi 4 lt yakıyor diyorlar. kullanan, deneyen var mı ?
BMW G20 320i
https://www.youtube.com/c/smokemotion
Abi poloda yol bilgisayarı yok caktırmadım
cok gidiyo ya izmire gelin gezelim 50 lira atıp unuturuz ciddenbide depo bi artıyo 50 liraya anlık mutluluk paha biçilemez
307 gittiğim yol
Ortalama tüketim
Ortalama hız
Şehir dışı yolu bu güya ama full denizli merkez ısıkları antalya trafiği dahil hepsi bu
bakım yaptırdım biraz daha düştü
Abi ben İzmir trafiğinde böyleyim sendeki 1.6 dizel hangi araç 7.8 ralli mi yapıyon![]()
Yumurta koy abi yımırta![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)