User Tag List

Sonuçlar: ACCENT BLUE mu FLUANCE mı

Katılımcı sayısı
99. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • ACCENT BLUE 1.6 CRDİ

54 54.55%
  • FLUANCE 1.5 DCİ

45 45.45%
Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
129 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Yeni accent blue ve renault fluance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manuel Fluance kullanıyorum şehir içinde ve dışında yakıt konusu çok iyi sesde güzel bagaj bayagı bir geniş

Ama gel gelelim ben kendime araba alacak olsam asla almam rampalarda devirsiz girdiyseniz toplayacak diye beklemiyorum direk 1 e atıyorum yol tutuş olarak biraz sıkıntılı ayrıca arabnın göründügü gibi değil içi çok geniş değil sag ve sol çamurluklar çok geniş oldugundan bazı yerlerden teyet geçtikden sonra fark edebiliyorsunuz,yada ben öyle düşünüyorum.

Accent blue hiç kullanmadım ama ben kesinlikle accent blue alırdım.
    şirketde fluance ve 2009 clio var bir yere gidecegim zaman clio ile gitmeyi tercih ediyorum keçi gibi maşallah .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikinci eli muhteşem bakım periyotları 20.000 km de 1..bakım maliyetleri az...
    hyundaide de 90-100 binde accent dizellerin şıkırdayan triger zincirlerini servis 1500 tl ye değiştiriyor
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı murat1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arabaya binmeden sırf hyundai die yorum yapanlara gelsin o zaman. 44 bine donanım listesini de yazar mısınız?
    Bu yorumu okumamıştım ama demekki bende dogru etüd etmişim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı efe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu araba dayanıklı,sağlam,sorunsuz,çekişi iyi,ekonomik,gemi gibi ama marka renault diye yeni jenerasyon kesimi böyle aşağılama felan neyse
    yeğen; fluence bence de iyi değil.. içi çok kötü bizim ithal meg3'lerle alakası yok.. zaten tipi de çirkin flu'ların..

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu yorumu okumamıştım ama demekki bende dogru etüd etmişim

Sırf hyundai die olumsuz yorum yapanlara gelsin demek istedim abi. Accent era'ya göre yorum yapanlart bile olmuş. Yol tutuş vs. Accent erada 175 genişliğinde lastik var nasıl yol tutsun? Biri ekonomi sınıfı diğeri bir üst sınıf vs. Ama ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zor demişler.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hyundaide de 90-100 binde accent dizellerin şıkırdayan triger zincirlerini servis 1500 tl ye değiştiriyor
    aynı zaman da zincirle başka egzantirik bilmem neyi de değişiyo bayaği maliyetli oluyo.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sırf hyundai die olumsuz yorum yapanlara gelsin demek istedim abi. Accent era'ya göre yorum yapanlart bile olmuş. Yol tutuş vs. Accent erada 175 genişliğinde lastik var nasıl yol tutsun? Biri ekonomi sınıfı diğeri bir üst sınıf vs. Ama ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan zor demişler.
    Yok ben senin yazdıgını dogru okudum ona göre yazdım sıkıntı yok

Arabayı sevmeyi bir kenara bırak parçalamak istiyorum fluance ömrümü yedin
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hayırdır nedir sorununuz merak ettim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

+1 bende merak ettim....

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Arkadaşım da 60bin verilmiş araba içine oturuyorum hani insan diğer arabalardan fark bekliyor diyo, ha benim focus ha fluence demişti, hatta bazı aksamları daha kalitesiz vs. Sorun şudur büyük ihtimalle Efe, bildiğin üzere o fiyata passat veya superb alabiliyorsun eğer fiyatı bu kadarsa, kalitesini de o araçlara göre beklenir. Rekabet piyasası bu Superbye binip, fluence binen herhangi biri arada dünyalar olduğunu anlayabilir.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın halıları tüylü toz içeride kalıyor içini süpürdüğümüzde tozlar içinde kalıyor,alt devirleri ve üst devirleri iyi değil,şehir dışında 160 170 den son gürültü çok çıkıyor, 1.5 motora göre kasa agır kalıyor,bagaj kapagında amortisör yok ve ayar olmuyor sert esen bir rüzgar ile bagaj kapanabiliyor dikkat etmek lazım elin kolun bagajda olmaması gerekiyor turbo sürekli terliyor servisde söylemem ragmen bunlar böyle diyorlar kapılardaki plastik silikon gibi olan ses için kullanılan plastik parçalar belli bir zamandan sonra yalama gibi çıkıyor yerinden.

Sen nesini sevdin bende merak ettim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşım da 60bin verilmiş araba içine oturuyorum hani insan diğer arabalardan fark bekliyor diyo, ha benim focus ha fluence demişti, hatta bazı aksamları daha kalitesiz vs. Sorun şudur büyük ihtimalle Efe, bildiğin üzere o fiyata passat veya superb alabiliyorsun eğer fiyatı bu kadarsa, kalitesini de o araçlara göre beklenir. Rekabet piyasası bu Superbye binip, fluence binen herhangi biri arada dünyalar olduğunu anlayabilir.
    skoda bile daha iyisini yapmış yemin ederim bizim muhasebecimizde var cidden izalasyon ve sayamayacagım bir çok özellige göre ucuz bir araba.
    Fluance verilen o parayı hak etmiyor ( bu benim görüşüm )
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın halıları tüylü toz içeride kalıyor içini süpürdüğümüzde tozlar içinde kalıyor,alt devirleri ve üst devirleri iyi değil,şehir dışında 160 170 den son gürültü çok çıkıyor, 1.5 motora göre kasa agır kalıyor,bagaj kapagında amortisör yok ve ayar olmuyor sert esen bir rüzgar ile bagaj kapanabiliyor dikkat etmek lazım elin kolun bagajda olmaması gerekiyor turbo sürekli terliyor servisde söylemem ragmen bunlar böyle diyorlar kapılardaki plastik silikon gibi olan ses için kullanılan plastik parçalar belli bir zamandan sonra yalama gibi çıkıyor yerinden.

aracı satarsanız ben alırım.....hatta kiraliksa size era blue kiraya veririm...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fluence'in benzinli modeli bizim fb'da vardı, geçen sene. şehre gitmek için ben de binmiştim. iç aksamları bana çok ucuz bayağı gelmişti. ithal megane 3 ile fluence'in alakası yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ramcho® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı satarsanız ben alırım.....hatta kiraliksa size era blue kiraya veririm...
    Şirket aracı üstadım elimizden birşey gelmiyor elimde olsaydı o aracı aldırmazdım o paraya şu an aklıma gelmiyor bir yıgın araba aldırırdım.

Şirket olarak düşünürsek yakıtı az parçası her zaman bulunuyor geniş servis agı vs vs vs o zamanda hak verilmiyor değil .

ama ben kullanıcı gözüyle baktıgım zaman sonuç bu . Dediğim gibi bu benim düşüncem .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Satış Yasaklı Cry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    skoda bile daha iyisini yapmış yemin ederim bizim muhasebecimizde var cidden izalasyon ve sayamayacagım bir çok özellige göre ucuz bir araba.
    Fluance verilen o parayı hak etmiyor ( bu benim görüşüm )
    Skoda bile daha iyisini yapmış diyorsunuz. Burda da yine önyargı var. Bir şey belirtmem gerekirse Fluence ile SuperB'nin karşılaştırılması Mercedes S kasa ile Bmw 3 serisinin karşılaştırılması gibi bir şey olmuş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bahsettiğiniz şeyler hiçbirşey ifade etmiyor....Bunları sorun eden biriyseniz 120 bin tl'ye 3.20d'ler war veya C220 cdi alabilirsiniz...Diğer araçları sorunsuz sanmayın emin olun yazdıklarınızın hepsinin çözümü var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ithal reno grubu daha kaliteli katılıyorum...ama şöle düşün..herkez 60 lık fluence lardan bahsetmiş peqi sıfır linea gibi lanet bir araç 35450 tl şimdi fiyat aldım filo indirimli....güvenlik ve donanım olarak fluence daha fazla özelliklere sahip 40500 fiyat verdiler....

bi de bu yönden düşünün...

44000 tl era 1 sene sonra 30.000 tl gibi rakamlara düşecek..

40.500 e aldığın fluence 1 sene 35 36k gibi rakamlara satılacak....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fluence'in benzinli modeli bizim fb'da vardı, geçen sene. şehre gitmek için ben de binmiştim. iç aksamları bana çok ucuz bayağı gelmişti. ithal megane 3 ile fluence'in alakası yok..
    yahu dayı tamamda accent'le kıyaslanacak kadarda değil yapmayın yaw....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)