Fiat'ın hindistanda ürettiği puntoların aynaları sinyalli. Tesadüfen o aynalardan 2 çift bulduk ve üzerinde gerekli çalışmalar yapılarak katlanır olmasını ve sinyallerin çalışmasını ayarlayarak uyguladık. Umarım beğenirsiniz
Saygılar
Fiat'ın hindistanda ürettiği puntoların aynaları sinyalli. Tesadüfen o aynalardan 2 çift bulduk ve üzerinde gerekli çalışmalar yapılarak katlanır olmasını ve sinyallerin çalışmasını ayarlayarak uyguladık. Umarım beğenirsiniz
Saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Elinize sağlık. On numara bir uygulama olmuş![]()
Detaylarını yazsaydınız, yapacak diğer arkadaşlara örnek olurdunuz.
Ellerinize sağlık.
RollaFx Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon,Stop ve Reflektör <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far <--> Anatomik Spoiler <--> Pioneer Müzik Sistemi-etna81.blogspot.com.tr
Çok güzel olmuştur elinize sağlık da ,
DIY konusunun kuralları var benim bildiğim.
Önce onları okuyup o detaylarda konu açarsanız daha iyi olacaktır.
Resim anlatım malzeme bilgisi hiç bir şey mevcut değil
arkadaşlar konunun düzgün açılmadığını farkettim lakin elimde resimleri yoktu.kusura bakmayın bu konuda. en son videosunu çekmiştim. yönetim uygun bulmazsa kaldırabilir.
bir çift hindistan üretimi punto'nun aynalarını bulmak gerekiyor ama biz çok tesadüf bulduk. türkiye'ye 3 adet getirilmiş araçlar 2sini biz aldık.
sonra aynaların içine ford focus katlanır ayna motorlarını montajı yaptı ustamız.
ardından araca monte ettik.
şöyle bir sorun var hindistanda direksiyon sağda olduğu için aynalarda ters hali ile. o nedenle açı farkı oluştu. onu da ustamız bi şekilde çözdü.
saygılar
Punto Evo Mjet - ANKARA (Sold)
Bravo 1.6 120Hp Sport Style Dua.(Sold)
Passat Variant 16 1.6 TDI DSG Highline...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)