hakkınızda cok ıyı şeyler duydum en yakın zamanda tukkanınızı zıyaret edeceğim![]()
impreza 94 1.6 gl iyi kondisyonda simota acik filtre , düz boru , hks son susturucu , kat iptalpm bekliyorum
Merhablar,
2011 model manuel Citroen C5 1,6 HDi 110 hp'lik model, yaklaşık 25bin km'de. Fiyat ve değerlerle ilgili özel mesajınızı bekliyorum, hayırlı işler.
98 nıssan primera gt filtre egzos 60lık düz boru mevcut bu speclerde yazılım yapılabilir mi bu aracın beyni yazılıma müsait mi
Hocam 98 model f7r megane coupe. Açık filitre katalizör iptali var. Gaz kelebeği polisajlı. Chip olayı bizim araçlarda nasıl oluyor? Ücreti ne kadardır bilgi alabilirmiyim lütfen?
honda crx aracımda d16a9 blok var, yakın zamanda egzantrik gömücem araca, p29 beyin takıcam, çipi hazır üzerinde, ayarını siz yapabiliyormusunuz ?
CAN CEYLAN
iyi günler 2011 megane coupe 1.5 dci için ne kadar güç alırız dumansız, fiyat ne olur. izmirde bağlantılı olduğunuz bir yer var mı yazılımı yükletebileceğiniz.
Land Rover Freelander td4 2000cc dizel 112 hp olan motora chip uygulanabilirmi,eger uygulanirsa ne kadar guc artişı olur ve yakıt tuketımınde azalma olurmu tesekkur ederım
2005model toyota yaris 1.3 vvt-i ve smart forfour 1.5dci icin güç artışı + fiyat ne olur?
Instagram : WideBodySixty
aracım 80.000km de 1.3 multijet palio.bu kmde chip yaptırmak ne kadar sağlıklı olur acaba.artılarını ve eksilerini öğrenebilirmiyim.birde tahminen tork ve bg artışı..şimdiden teşekkürler.
98 i.6 ies sanırım 15 hp artış oluyormuş ve bu performansı 7binlerde hissedebilir mişim doğru mudur? ayrıca tork-hp-fiyat? : )
90 crx i turbolamayı düşünüyorum ,ne kullanmamı tavsiye edersiniz veya kendi beynine yazılım olur mu ?
teşekkürler
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)