2005 C2 1.4 HDI (100.000km de düzenli olarak bakımı yapılmış bir araç)
Araçta sadece K&N kutu içi flitre var.
güç , tork ve maliyeti nedir?
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
Printable View
2005 C2 1.4 HDI (100.000km de düzenli olarak bakımı yapılmış bir araç)
Araçta sadece K&N kutu içi flitre var.
güç , tork ve maliyeti nedir?
Kolay gelsin iyi çalışmalar.
2001 Clio sport 1.6 16 v 110 HP için ne önerirsiniz sağlıklı bir şekilde ne kadar hp artışı olur birde maliyetini PM atabilirmisiniz. Şimdiden teşekkürler
2007 fiesta tdci 68 bg chip uygulaması ile ne kadar güç alabiliriz teşekkürler ?
...........
megane 1.4 tce ıcın fıyat beygır tork artıs bılgısı ?
Megane 3 coupe 1.5 dizel sağlıklı alınabilecek hp ve peşin para vericem ne kadar yaparsınız pm lütfen.
Honda City 2006 Model 1,4 - 83 hp olması lazım
ne kadar güç elde edilir birde fiyat alabilirmiyim
'99 a3 1.8t 150 hp (motor kodu: agu)
K03-s turbo (Leon 1.8T Top Sport 180 hp turbosu)
Forge dumpvalve mevcut,
76 mm downpipe, 76 mm egzoz mevcut,
Fmic mevcut,
Orijinal turbosu (k03) zamanı yapılmış map mevcut; orj wimmer-rst.
Turbo değiştikten sonra n75 (1.8t nin kendi basınç kontrol valfi) ile basınç pek farketmediği için mbc taktım, biraz basınç açtım, widebanddan üstlerdeki fakirleşmeyi görünce de 3 bar olan fpr'yi 3.5 ile değiştirdim, fena olmadı.
Şu an basıncı n75'e göre biraz açarak kullanabiliyorum ancak üst vites-alt devirde tam gaz yaptığım zaman muhtemelen tanımlı maf tablosunun üzerine çıkıyorum ve kesiyor. Kesmediği kısımlarda da aşırı zenginlik olabiliyor. Alt devirler pek iyi değil yani :) Üst devirler mbc'nin konumuna göre idare eder denilebilir, ancak zaman zaman üstlerde de kesme oluyor, bi knockları da gözden geçirmekte fayda var.
Sizin için zor bir iş değil k03-S'e bi map yapmak ama detaylıca anlatayım istedim.
Orj (3 bar) fpr ve n75 ile güzel bi map yapsak, mbc ile de müdahale edilebilir bir şekilde.
İşimiz ne kadar sürer, günahım ne olur? :)
İyi çalışmalar :)
2004 model accord 2.4
2011 Model 1.6 TDI 90bg Fabia için tork ve bg ne olur fiyatınıda söylerseniz sevinirim :)
Erdem abim bmw 1.18 2007 model otm. Bir fiyat alabilir miyim?
Merhaba, 1997 model 320 coupe aracımın sılındırlerını genıslettık, 84mm pıston, 28 krank ve kısa kollar taktık, buna dogru orantılı olarak komple egzost yaptırıcam headers la beraber ( egzost konusunda da kararsızım hala) ve tabıkı chıp yaptırmam gerek, nasıl olur nekadar olur ne yapılır yardımcı olursanız cok sevnırım.
iyi günler aracin 2001 model renault clio sport 1.6 16v 110 hp aracımda hava filtre kiti ile chip verimli olurmu bu ögrenmek isterim ayrıa ne kadar bir hp elde etmiş olurum
jetta 2.0 tdi dsg şanzıman 140 hp için tork beygir ve fiyat lütfen ?
p.m ok....
vw 1.6 tdi motorlara yazılım işlemi tahmini olarak ne zaman yapılmaya başlanır?
chery 2.0 lt 140 hp 180/4500(nm/dd) ne yapılabilir tşk.iyi çalısmalarr