308 1.6 hdi 110 ps için değerler ve fiyat?..
Printable View
308 1.6 hdi 110 ps için değerler ve fiyat?..
91 Integra için orjinal beyin üzerinden yapılacak ayar ile ne elde edilebilir bilgi ve fiyat ve ayrıca bunun haricinde Harness ve beyin (P28) ile alınabilecek sonuçlar hakkında bilgiyi özel mesaj olarak alabilir miyim ?
Dun yaptirdim ve rolling de beni hic uzmedi dun gece sagolun super oldu aracim
Biz teşekkür ederiz. İyi günlerde kullanmanız dileğimizle.
merhaba
focus tdci 109hp 240nm için değerler ve fiyat lütfen tşk.ler
2004 5,30d için fiyat hp/nm bilgi tesekkurler..
kia sorento 2010 model 2.5 dizel 147 hp yakıtın düşmesini istiyoruz mümkünmü bilgi alabilirmiyim?
1.5 dci hb clio 65liklerden 2004 model egr iptal etmeden stock halde soft bir yazılım ile haç hp alabiliriz tahmini, bilgi ve fiyat alabilirmiyim teşekkürler. Amaç aracı biraz daha rahatlatmak sınıra yaklaşmak bile istemiyorum :).
1.6 102 hp Golf için neler yapılabilir? Maliyeti ne olur? Araçta şuan sadece K&N filtre kiti var. Yakın bir zamanda egzozda da oynamalar yapılacak.
106 1.4 quiksilver aracım var yeni yazılım yazdırsak ortalama kac hp artış olur + ları nelerdir yardımcı olursanız ve fiyat söylerseniz sevinirim
merhaba 206 1.4 90ps için yazılım ve fiyat alabılırmıyım arac izmirde. yardımcı olurmusunuz tesekkurler............
slm.. 2003 mini cooper s aracim. kasnak, filtre, header, egsoz, shrink ekzantrik, 380 cc jcw enjektor var aracimda.. alabilecegimiz guc, tork nedir? herhangi bir skinti yasarmiyim? irtibat icin tel alabilirmiyim? p.m saygilar
94 civic sı d16a9 stock motor orjinal egzoz kaç hp ve MALİYET.EN ÖNEMLİSİ ARTILARI VE EKSİLERİİ