Corsa d, 1.3 cdti euro4 75bg, k&n kutu içi filtre var. Yazılım ile optimum kaç hp alabiliriz? Fiyat ne olur? Örnek araç var mıdır? Teşekkürler
![]()
Corsa d, 1.3 cdti euro4 75bg, k&n kutu içi filtre var. Yazılım ile optimum kaç hp alabiliriz? Fiyat ne olur? Örnek araç var mıdır? Teşekkürler
![]()
örnek olarak benim aracım yapıldı sadece kn filtre yok bende benim araba 100hpye yakın
alfa romeo 1.4 t qv 170 hp için beygir tork ve fiyat bilgisi alabilirmiyim
60 lik downpipe dan komple egzoz olucak aracımda
Benim sonataya 2.0 crdi 140 beygir ona sağlıklı motoru yormadan ömründen çalmadan böyle kara duman falan atıyormuş öyle şeyler olmadan max kaç beygir alırız..
Polo gti 1.4 tsi 180 ps dsg tork ve bg degerlerini ve fiyatı öğrenebilirmiyim..
2008 leon cupra ıcın verıler ne olur acaba?
BDEVO9
www.sunishotels.com
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
BDEVO9
www.sunishotels.com
2010 leon tsi 125 hp.yazilim sonrasi degerler ve fiyat alabilirmiyim.
2005 corsa c 1.3 cdti 75bg
sadece turbonun egsoz pali 1mm emme pali 3mm büyütülmüş şekilde...mazot pompası 0.
kaç bg. alınır.?
beyin sökülmeden yapılıyor mu?
1.5bar üstü mü bastırılacak?
aracımın orj.basıncı nedir?
1.5 bar üstünde kesilmesin diye yanıltıcı mı kullanıyorsunuz yoksa map sensörü mü değişiyor?
dinamoda mı çipliyorsunuz?
egr iptal edilebilir mi? nasıl?
yeriniz nerede?
fiyatı ne kadar...nakit olacak şekilde fiyat istiyorum...
teşekkürler
Opel Astra 2008 115 hp icin yazilim ile ne kadar hp ve nm tork kazanabiliriz .maaliyet ne olur ?
nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
2012 clio hb 1.5dci 75 hp e5 kac hp kac nm olur ?
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)