Merhabalar
Su anda tamamen stock 1.6 multijet 120hp lancia delta icin fiyat ve takribi hp/nm kazanc miktari alabilirmiyim pm ile?
bir adres bilgisi tabi
Printable View
Merhabalar
Su anda tamamen stock 1.6 multijet 120hp lancia delta icin fiyat ve takribi hp/nm kazanc miktari alabilirmiyim pm ile?
bir adres bilgisi tabi
Hr16de nissan note için ne yapabilirsiniz?
Euro 5 multijet 2 95ps dpf'li 2012 model bir fiorino'm var. Buna yazılım düşünüyorum.
-Tune ederken dpf generation'ı iptal edebiliyor musunuz?
-DPF üstündeyken iptal edilirse biraz dumanlı bir yazılımda dpf sorun çıkarır mı? Yoksa DPF'nin sökülmesi şart mı?
-Böyle bir durumda DPF'yi söküp, downpipe ile tune etmek daha mı mantıklı olur? Yoksa DPF üstünde kalabilir mi?
-Eğer DPF'yi söküp yerine downpipe yapsak, dpf generation yazılımdan da iptal olacak şekilde tune etsek, sadece muayenelere giderken DPF'yi taksam mantıklı olur mu? O kısacık arada DPF'ye zarar verir miyiz?
-DPF söküldükten sonra yazılımdan da iptal edilirse arıza ikazı veya DPF doluluk ikazı görür müyüz?
-DPF araç üstünden sökülüp, yazılımdan da iptal edildiğinde dpf generation için olan post injection'lar devam eder mi? http://www.fptmultijet2.com/eng/up-t...injections.php
-95ps 200nm torklu 1.3 multijet motordan stabil, gündelik bir kullanım, alt ve orta devirler yoğun olmak üzere neler elde edebiliriz?
-Borcumuz ne kadar olur?
PM veya buradan cevap alabilirsem sevinirim.
Kolay gelsin.
Focus 1 100 hp. Kat iptali var hazirandan sonra egsoza ve hava filtresi kitlerine de el atacağız.
Bunlarla birlikte nasıl olur?
Teşekkürler :)
impreza 2.0R 2006 ej20 N/A için neler yapılabilir... teşekkürler
Focus 1 1,6 motor ,hava filtres, kat iptali ,egzoz var yazılımla beraber ne kadar verım alırız motor iyi durumda fiyat ne kadar olur?
2005 Corolla 1.6 Sol.K&N short ram filtre kiti ve el yapımı egzos mevcut.araç yorulmamış ve orjinal 71.000 kmdedir.bu araca neler yapabiliriz.fiyatı ile birlikte öğrenebilir miyim?
(Not:Mail atmıştım fakat geri dönüş yapmadınız son çare olarak burdan yazdım.)
PM OK. :D
İstanbul şehiriçi full trafikte ortalamam 4.7-4.8...
Sizi seviyorum ;)
Gelsende bizde sevsek seni.
Ankarada uygulama yapan bayiniz vs var mi?
2004 accent 1.5 crdi admire araçta herhangi bir uygulama yok henüz yeni alındı ne gibi şeyler yapılabilir ?
106 gti için yazılım ince conta kısa şanzuman var en hard yazılımla kaç hp alırız fiyat ne olur hayırlı işler
Erdem bey size ulasamiyorum :)
ford fiesta 1.4 tdcı 70hp maximum kaç hp olur fiyat nedir?
Wv Bora 1.6 benzinli için neler yapılabilir yazılım ile alınabilecek güçler nereye çıkar ve fiyatı ne olur teşekürler.