astra gsı sfı yazılım artıları ve fiyat pm alabilrmiyim saolun
Printable View
astra gsı sfı yazılım artıları ve fiyat pm alabilrmiyim saolun
megane 2 rs araçta coler filtre downpipe ve qtp var suanda yazlımsal olarak nasıl bir artış elde edebiliriz...kolay gelsin
98 e36 3.20i m 52 motor 150 hp lpg li
beygir ve tork artışı, maliyeti ve yakıt değişimi hakkında bilgi alabilir miyim?
ASTRA 97 MODEL GSİ için fiyat ve güç bilgisi alabilirmiyim ? Teşekkürler
2007 Kangoo 80beygir (Megane2 motorlu model) güç olarak artış ne olur birde fiyat pm alabilirmiyim ?
citroen xantia 2.0i 16v XU10J4R motor kodlu aracıma yazılım yapmak ıstıyorum artık kendı beynımı degısecek mı nası olacaksa alabılecegım en ıyı performansı almak ıstıyorum ayrıca kesıcının benzını degıl ateslemeyı kesecek sekılde ayarlamak mumkun mu? ve nasıl yapacagız ben kayserıdeyım oraya mı gelmem gereklı? yada baska bı yol var mıdır
96 mdl rover 220 turbo için nasıl bir yazılım vs uygulama gerçekleştirebiliriz
Yakın bi zamanda bende uğramayı düşünüyorum
Araç VW Jetta 2.0 TDİ 2006 model DSG
Fiyat ve performans değerleri için bende bi pm alabilirmiyim acaba?
Hocam merhaba,
Ankarada ikamet ediyorum ama istanbula da gidip geliyorum.
2011 model 206+ 1.4 Hdi 70bg aracım var. Herhangi bir işlem yapmadım şimdiye kadar stok kullanıyorum. blowoff karamı karıştırsa da yaza doğru ciddi şekilde yazılım düşünüyorum.
Yazılımın performans yüzdesi nasıldır. Yakıta etkisi nasıl olacak ? Yürüyen aksaşmda ve motorda aşınma hata v.s sorunlar açar mı ilerde biraz bilgi istiyorum sizden.
Bunun yanı sıra 2004 Opel Corsa C Cdti 1.3 araçta var yakın zamanda enjektör temizliği ve carbon temizliği yapılacak. Bu na da eş zamanda çip düşünüyoruz buna katıkısı ne olur.
Şuan stok durumda 206 her halukarda alıyor hafif ve 1.4 ama 4-5 de corsa çok iyi gidiyor. Aynı seviye çipten sonra roll denense nasıl olur durum ?
abi iyi akşamlar
96 model tempra 2.0 16 v için yazılım yaptırsam kaç hp güç alırım birde maliyeti ne olur pm atarsan sevinirim..
profilimdeki araç kaç hp alır fiyat nedir ?
DS3 1.6 thp ile ilgili önerilerinizi alabilir miyim?
slm :) grande punto 1.3 75 / max hp + tork= fiyat alabılırmıyım
F10 5.20d için bilgi ve fiyat alabilirmiyim...
mrb aracım 94 civic si sedan araçta aem short ram 4-2-1 headers 51mm düz boru ve hks hi power eksoz mevcut acaba verim nasıl olur ve fiyat nedir birde konyadayım nasıl yapabiliriz teşekkürler..