peugeot 307 hdi 1.6 90 bg den tahmini ne kdar güç alabiliriz birde fiyatı pm alabilirmiyim.
Merhabalar kuzenim de 2009 1.8tfsi A3 S-tronic var 160hp. Mersinden yazıyorum sağlıklı ne kadar güç alabiliriz ve fiyat öğrenebilirmiyiz. Şu an üzerinde X yazılım var ve hiç memnun değil cevabınızı bekliyoruz teşekkürler.
08 corsa D sport 1.3 cdti 75hp 170torq standart degere yazılım yaparak ne alırız...
Saglıklı olarak...
Risk alınarak max guc ne olur fiyat bılgısıde beklıyorum saygılar...
tesekkurler degerler gercekten cok guzel ve ıstah acıcı ama ıstenılen fıyat yapılan ıs dusunulunce tabıkı sızın ısınız zanatınız ama bır program copy pasten bu denlı bır ucret almak.... Surumden kazanılmayı engellıyor.
Astra j 1.3 cdti 95 hp almayı düşünüyoruz kasaya göre yetersiz oluyor 95 hp sizin yazılımla alınabilecek güce göre almaya karar vericez + Kn kutu içi hava filtrsi takılarak hp/Nm güç içim pm alabilirmiyim.
2012 BMW F20 116i için yazılım var mı?ne değerler alınabilir?
Ayrıca
2011 Mini One 1.6 98hp
Polo 1.6 TDI DSG (dsg için ayrıyeten yazılım yapılıyor mu dsg nin dayanıksız olduğundan sıkça bahsediliyor)
Golf 1.4 TSI DSG 122 hp
Bu araçlar için ne gibi değerler alınabilir ve fiyat yazarsanız çok memnum olurum. pm bekliyorum.
copy past derken. Bilmeden konuşmak gerçekten güzel. yaşınada bakılırsa daha çok çok yenisin. bizim tüm programlarımız lisanslı ve söylenmediği sürece servisler tarafından tespit edilemez. biraz araştır öyle yaz.
sokak arası chipçilerle karıştırma insanları bilmeden karalama
cevap gelmeyecek sanırım yinede teşekkür ederim...
Merhaba,
Benzınlı araca cıp olurmu ? olursa ne derece verım alınır? 1.4 85 hp seat ıbıza.
Pm beklıyorum
Arabacı - Kaportacı
Merhaba; Aracım VW T5 Transporter 1.9lt. 105hp. Aracım şuanda baya hantal durumda. Canlandırmak lazım. Uygun bir chip uygulamasında nasıl bir performans alınır. Hp'ortalama ne konumda olur. İşlem ne kadar sürer. Randevu almak gerekirmi. İşlem ücreti nedir. Pm'nizi bekliyorum. İyi çalışmalar..
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
öncelikle kolay gelsin 2005 model astra gtc 1,6 105 hp atmosferik bir aracım var aracıma chip yazılım falan yaptırmak istiyorum yalnız araca benden önce lpg takılmış bu sorun yaratır mı ?
2012 model 1.6 tdi 115 hp Focus için tasarruf ön planda olmak üzere güç ve fiyat bilgisi alabilir miyim ?
Bende geçen günlerde yazılımı yaptırdım sağolsunlar ecufast ekibi cok ilgilendi.Burdan bikere daha tesekkur ederim![]()
Arac Jetta 2.0TDİ yazilimla tekerde 172 hp cıktı.Tekrar elinize saglık.
2012 model 2 tane 320 d e90 kasa fakat araçlar adanada buraya gelme durumunuz varmı .? birde fiyat ve değerler ne şekilde olur
merhaba çok kişi yok olmaz diyor ama yurt dışında youtube de civic 1.8 hb i-vtec manuel lerde 140 hp den 160hp ye yazılım ile cekıldıgını gordum. (yani tabi youtube de video yayınlayanların demesi öyle.) aracıma böyle bir şey söz konusumu? mümkün mü bilgi alabilirmiyim.
stock araç 140hp 174tork
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)