Merhaba, Mini Countryman 1.6D 112 ps araçta, yazılım sonrası güç artışı ne kadar olur? zararı yararı nedir? Bilgi verebilirmisiniz teşekkürler.
Printable View
Merhaba, Mini Countryman 1.6D 112 ps araçta, yazılım sonrası güç artışı ne kadar olur? zararı yararı nedir? Bilgi verebilirmisiniz teşekkürler.
2007 corsa d 1.3 CDTi 70 bg için bilgi, fiyat, aracın işlem süresi hakkında bilgi alabilir miyim..?
corsa 1.7 dti için tork bg ve fiyat alabilirmiyim teşekkürler
carisma 1.8 gdi 125 hp chip yapılıyor mu ? yapılıyorsa ucretiyle birlikte pm lutfen ..
slm astra 1.4 t 140 ps GTC 2012 model.. buna yazılım yapabilirmiyiz...?
Seat leon 1.4 tsi 122 hp icin fiyat alabilirmiyim bide tahmini guc ne olur simdiden tesekkurler
fiesta 2010 1.4 tdci için beygir,tork değerleri ve fiyat alabilirmiyim ?
Merhaba Erdem Bey,
İki kez web sitenizde verdiğiniz info adresine mail gönderdim ancak cevap alamadım sanırım mailinizde sorun var.
Burada yakalamışken burdan sorayım.. Belki önceki sayfalarda vardır ancak yeni üye oldum ve başlıkları okumaktan başım döndü.. Bu konudada 900 mesaj var gözüm kesmedi baştan almaya.. 2011 model 85 HP Megane Sport tourer araç sahibiyim. Remap istiyorum..
Uygulama süresi nedir?
Uygulama OBD üzerinden mi yapılıyor?
Uygulama sonucu ne olur?
Uygulama maliyeti nedir?
Verdiğiniz garanti ve deneme süresi nedir?
Aynı araca dair referansınız var mı?
Şimdiden yanıtınız için teşekkür ederim.
Slm.. 2012 astra j gtc 1.4 t 140 ps aracım var. üzerinde delco 5 beyin var bu araca chip nasıl yaparız.. Herkes birşeyler diyor.. Kimi olmaz diyor kimisi olur.. Buna net bir cevap almak istiyorum.. Yardımcı olurmusunuz...?
Hayırlı günler. 206 Gti aracımıza chip yaptırmayı düşünüyoruz . sadece ss egzoz orj susturucularıyla bırlıkde bıde acık hava flitresi var ne kadar güç elde edebiliriz bide fiyat yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
cevaplandı
Calibra SFI C20XE, 150hp/196nm Şu an için powercap ve açık hava filtresi var yazılım ile ortalama ne kadarlık bir güç ve tork artışı elde edebiliriz?
merhaba 2005 model hb corolla benzinli aracımıza yapılabilirmi.
benzinli araçlara yapıldığını biliyorum 4 hp civarında oluyor en fazla ama japon araçlarına olmuyor diyorlar. Cevabınızı bekliyorum teşekkürler.
cooper GP için bir pm de ben alabilir miyim. Ne alınabilir,sağlıklı mıdır vs :)
merhaba,2004 subaru forester 2.0 turbosuz lpgli 125hp aracıma uygulanabılırmı?maxımum hp ve tork ne olur?birde fiyatı?
2001 e46 318i için pm alabilir miyim. gücü fiyatı ne olur
Volvo s40 1.6 d2 icin yazilim fiyat ve ne kadar katkisi olur kac hp/nm katkisi olur?
fiat 1.6 multijet 105bg icin fiyat alabilirmiyim