Opel Astra 1.3T CDTİ 95HP uygulama sonrası güç ve tork sonucu ne olur ? birde fiyat alabilirmiyim ?
Opel Astra 1.3T CDTİ 95HP uygulama sonrası güç ve tork sonucu ne olur ? birde fiyat alabilirmiyim ?
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
merhabalar
Aracımın marka model..
Opel Astra H 2.0 turbo 170ps z20lel motor kodlu Aracım yazılımla alınan degerler neler?
Fİyat ve ödeme şekilleri neler ögrenebılırmıyım tesekkurler
[QUOTE=ERDEMM;6195186]özel mesaj kutunu boşaltabilirsen yollıyabilirim.
kusura bakmayın farketmemişim boşalttım linea 1.6 multijet 105 hp orjinali yazılımdan sonra ortalama tork ve hp değerini bide fiyat pm alabilir miyim
106 gti için fiyat ve kac bg guc ve tork alabılırız...
2000 model 1.4 is ek kasa civic. kat iptali mevcut. yazılımla değerlerimiz ne olur hocam ? ve fiyat nedir.
2007 golf 2.0 TDI 140hp Manuel vites için bilgi/fiyat bilgisi alabilir miyim?
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
merhaba aracım 2012 jetta 1.6 tdi 105 ps dsg şanzıman yazılım yaptırınca kaç ps ve torkumuz ne olur? birde fiyat bilgisi ve ödeme şekilleri hakkında bilgi alabilir miyim? şimdiden teşekkür ederim...
merhabalar 2010 fiat linea 1.4 t-jet için değerler ne olur.kolay gelsin.
6 gun oldu cvp yok(usta bı ılgılenırsen sevınırım...
selamlar üstad....ankaradayım aracım 99 (AEB) a4 1.8t q. atiker marka lpg mevcut araç 203.000 de kat iptali,komple eksoz(downpipe),açık hava filtresi (aem)....acil olarak cvp bekliyorum...bu km'de ki araçta yazılım herhangi bi sıkıntı çıkarır mı? ilk sorum....ikincisi alabileceğim ortalama hp ve tork değerleri nelerdir??...birde son olarak fiyat pm alabilirmiyim saygılar hayırlı işler dilerim....
arkadaşlar imzam da yazan numaralardan ulaşırsanız
daha detaylı bilgiler alabilirsiniz . . . ECUFAST _ ALPER
Arkadaşlar mazur görüceğinizi umuyorum çoğu iş yerinde olduğu gibi bizdede yoğunluk var ve elimden geldiğince arada derede yazmaya çalışıyorum. Beklettiğim için kusura bakmayın.
cevaplar gönderildi.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)