Slm 2001 volvo s40t4 için yazılımla ne kadar güç alırız maliyet nedir PM atarmisiniz
Merhaba yeni clio 4 0.9 TCe aracıma obd2 den yazılım yaptırmak istiyorum ne güç alınabilir ve maliyetini ne olur.saygılar...
Yazılım ıle ortlama 125 Hp 285 nm guc ve tork artışı saglanır
saglıklı dumansız sekılde
fıyat olarak ızmır Drecu bayısı ıle gorusebılırısınız sıze yardımcı olacaktır
http://www.techturkey.com/forum/memb...-birsesli.html
peugeot 206 gti 2.0 137 hp sınırları zorlamayacak maksat vites aralığını canlandıracak bir yazılımla 150-160 hp civarı olur mu tork vs. birde herhangi bir sıkıntı yaşarmıyım başka modifiye yok motorda stock halde 50bin km de araba 2005 model
YamahA Xmax 250 ABS
1.4 HDİ 206 70 Hp... yazılımla ne olur tahmini ? 100 hp civarına çıkarsa bi sıkıntı olur mu ?
yazılımdan sonra duman atma gibi bi sorun oluyrmuş genelde ama sizce değer mi yapmaya ?
Emre Kalkan
1.4 Tfsi 122 hp a3 single charger
Ekonomi odaklı yazılım istiyorum,tahmini değerler ne çıkar? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşkkürler.
SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
dizel 1,6 multijet linea aracıma dumansız yazılım olarak tahmınen ne gucler alabılırız..ayrıca malıyeti ne kadar olur merak ediyorum..
honda civic fd6 aracım var 1.6 125 hp yazılım yapılabiliyor mu? yapılıyorsa kaç hp elde edilir? Yanında ne gibi işlemler yapılmalı egzoz hava filitresi vs? bana maddi olarak ne kadara mal olur?
208 gti için çalışmanız oldu mu? nasıl sonuçlar aldınız? İzmirde dyno üzerinde çalışan bayiniz var mı?
1.2 tsi mk2 leona yazılım yapılabiliyor mu?performans beklentim yok.tüketim odaklı bir yazılım istiyorum mümkünse
2005 3.20D için fiyat ve güç bilgisi alabilir miyim ?
65 lik kangoo var bende 120 hp den sonra arıza veriyo araç aşırı ısınmadan korumaya alıyo bu arızayı çözebilirmiyiz 140 hp civarı bi yazılım istiyorum ?
1.5 dci AR Kangoo..DSG Burak..
Facebook; Burak İrem canoğlu
dpf ve katalitik konvertor iptali egsoz emisyonunu etkiliyor mu ? Ya da şöyle sorıyım, dpf'si tıkanan dizel aracımda yazılım ve dpf iptali yaptırınca egsoz emisyon salınımında (pul alımında/tüv'de) sıkıntı çıkıyor mu?
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
m50b20 aracımı yaklasık 3.0l yapıyoruz
M54B30 krank piston ve piston kolları kullandık
M50B25 silindir kapağı
M50B25 emme manıfoltu akısmetre rolantı sensoru ve enjektorlerı kullanıyoruz
birde M50B25 için yapılmıs sıfır headers
bu araca yazılım yada chıp v.s bısey yapmaya gerek varmı
aracın beyın ve elektrık tesısatı orjınal
yanı arac m50b20 beyın ıle yuruyecek
beynı degıstırmeye gerek varmı
yada bu yaptıklarımızın ustune sızın bı projenız varmı varsa kazancımız ortalama kac hp olur
arac kendı orjınal sanzıman ve dıfransıyelıyle yuruyecek
17'' jant
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)