207 GT 150HP icin yazılım fiyatınız nedir ?
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
99 model alfa 156 2.0 twin spark manuel aracımız var, araca mapping uygulaması yaptırmak istiyoruz fiyat konusunda bilgi almak istiyorum
2006 CRDi getz im var 88hp yazılım yaptırmak istiyorum. Öncelikle bu motorun 110 hp ile bi farkı varmı. Yazılımda sonra değerleri ne olur.
2013 punto 1.3 mj 95 hp start&stop aracima yazilim çiktimi acaba?
Fiyat ve safe yazilim için hp ve tork bilgisi pm atarsaniZ sevinirim.
1.6 fluence dizel 130hp icin yazilim fiyati alabilirmiyim birde yazilimdan sonra nekadar guce ulasir
Renault Clio '08 standart arac'a yazılım, dumansız soft bir şekilde fiyat ve performans değerlerini öğrenebilir miyim?
honda vtı p 28 beyin yazılım randevu verebilirmisiniz hafta içine
97 e36 318 is yazılım olur mu? ne kadar verim alınabilir?
İyi günler ben hem bilgi hem de fiyat almak istiyorum 1.4 cvvt 110 hp benzinli aracim var buna yazılım atmak ne kadar mantıklı ne değiştirir yararı zararı ne olur ilgilenirseniz çok sevinirim kolay gelsin şimdiden
2004 model golf 5 1.6 fsi motor için yazılım mevcutmudur ve ortalama kaç hp alınabilir ?
Pm.ler yollanmıştır.
YouTubeDR.ECU
sirkette 1.6 dci 130hp x-trail var yakıtı biraz cok gibi genellikle patron kullanıyor aracı
bayagı zamandır kafasına soktum bu yazılım işlerini hem alt devirler daha toparlanır hemde yakıt bir miktar daha düşer diye
öğrenmek istediğim 1.6 dci x-trail için yazılım yapılabiliyor mu? (obd den olması gereklı beyın vs sökülmeyecek)
dumansız ekonomi için yazılım yaptırdıgımızda ortalama güç ve tork degerli ne olur yakıtta ne kadar bir ekonomi sağlanır
birde tabiki fiyat
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)