135 hp 303 tork oluyor aracınız. Kutuiçi filtre ve dp ile destekleyebilirsiniz
Printable View
iyi günler..
toyota celica 1992 sti için chip oluyor mu ?? oluyorsa değerler ve fiyat nedir acaba ??
2014 F30 335d 313hp 630nm yazılım sonrası nasıl bir değer alırız? Şanzıman artan torku kaldırır mı?
97 model vectra b 136 hp 180 nm uygulama yapılabilirmi sonuç ne olur Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
courier 1.5 tdcı 75 hp soft yazılımla değerlerimiz ne olur ? :)
120 hp punto tjette nasıl değerler elde edebiliriz
2010 model Golf R
+ Methanol kit , intercooler , dv ., komple milltek , vw racing intake kit , buji , bobin , yüksek basınçlı benzin pompası ...
90bin ağır bakımı yapılmış (Yetkili servis) araçta normal değerlerinden %2 gerileme tespit edilmiştir.
Top limitlerinde değil (dip açık istemiyoruz) orta halli fazla sıkıştırılmamış derecede ne güç alınabilir ? ( yakıt katkısı kullanabiliriz , max %10 oranında)
Rolling amaçlı bir kullanım söz konusu değil ..
Teşekkürler.
fokus mk1 1.8 tdci 115 hp yazılım ile ne olur acaba nasıl değerler elde edebiliriz..
iyi günler. 2009 kia rio dizel 1.5 110 hp 240 nm tork araç sahibiyim. aracımın yakıtından şikayeçiyim şu anda yaklaşık 30 kr yakıyor. soft yazılımla bu yakıt tüketimini düşürebileceğimi söylediler. sorularım ise soft yazılımla aracımın yakıtını ne kadara kadar düşürebilirim, kaç hp ve kaç nm torkum olur bunların hepsine bize ne kadara maal olur?
Sorularınız özel mesaj olarak cevaplanmıştır ...
corsa opc için özgün beye ulaşamıyorum.
sormam gerekenler var
ö.m attım ama msj kutusu dolu sanırım
perşembe gelmeyi planlıyoruz ama saat konusunda telefonlaşmamız lazım.
ö.m yada telefonla görüşebilirsek iyi olur.
P.m atıldı
2013 ibiza cupra stg 1 icin hp ve fiyat alabilir miyim?
s.a 97 model bmw e36 m52 motor herhangi bir chıp uygulaması yapılabiliyormu