Sa 2001 fiat bravo hgt aracıma yazılım uygulanabilirmi uygulanabiliyorsa artıları ne olur fiat olarakta maliyet hakkında bilgi verirseniz memnun olurum hayırlı işler
Printable View
Sa 2001 fiat bravo hgt aracıma yazılım uygulanabilirmi uygulanabiliyorsa artıları ne olur fiat olarakta maliyet hakkında bilgi verirseniz memnun olurum hayırlı işler
vw cc 2014 1.4 tsi için stg1 yazılım için bilgi alabilirmiyim
Seat ibiza PD 1.4 tdi 80bg lik yazılım fiyatı ve ulaşılabilecek güç değerlerini öğrenebilir miyim ?
2011 Kia Proceed için sınırları zorlamadan ulaşılabilecek ortalama güç-tork ve fiyat nedir?
Birde Ankara'da ki bayiliğiniz devam ediyor mu?
96 model landcuriser prado 3.0 td motor kodu 1kz yazilim olurmu acaba
iyi günler vw polo (6c) bluegt 1.4 tsi 150 act bluemotion filtre kiti mevcut yazılım değerleri sağlıklı maksimum ve fiyatı pm atarsanız sevinirim iyi çalışmalar
bir arkadaşım t25 1.6 toyota avensis 2 için yazılım yaptırmayı düşünüyor ama biraz farklı oluyomuş sanırım bu arçlarda fiyat ve artı eksileri için bir pm alabilir miyim? iyi çalışmalar
merhaba
2012 f30 328i aracıma yazılım yaptırmak istiyorum, injen cai, downpipe ve m perf son susturucum var. şu an jb4 kullanıyorum.
*Antalya bayinizde f serileri için yazılım yaptırabiliyor muyuz?
*Ortalama alacağımız güç ne olur?
*Yazılımdan sonra aldığımız verimi anlamak için bayinizde süre ölçebilecek ekipman mevcut mu?
*Maliyet bilgisi verir misiniz?
teşekkür ederim
civic fb 7 için ecu veya yazılım uygulamanız varmı ?
yeni passat 1,6 tdi 120hp dsg aracın sorun çıkarmayacak şekilde nekadar güç alırız. garanti bozulma durumu olur mu dsg lerde bazen sorun olabiliyor diye duydum birde fiyat alabilirmiyim ödeme nasıl oluyor nakit kart ?
saygılar