1.6 tdi polo aracım var, dpf iptal etmeden ne kadar güç alabiliriz? DPF in aracın üstünde olması dolması kurumlanmasına sebep olur mu? Fiyatınız nedir, taksit oluyor mu? Ayrıca tekirdağ'da oturuyorum çorludaki şubeniz sizin kadar tecrübeli midir? Teşekkürler şimdiden.
Merhaba.. Audi A4 1.8T Quatro aracım için 2 aşamalı yazılım yaptırmak istiyorum..
1.Aşama : Motor Stock , katalizör iptal , egzost 63mm düz boru , İntercooler 6 lt , Boost 1 bar , Bu halde yazılım yaptırmak istiyorum..
2. Aşama : Bunlara ek olarak 440cc injector + k04 turbo ve ikinci yazılım yaptırmak istiyorum..
Cevap verebilirseniz çok sevinirim.. Şimdiden Teşekkür Ederim..
S.a. hocam bnde civic var b18c4 motor koydum ustune p28 neptunem ve aem widebandm var motorda extra skunk2 ultra +70mm kelebek itr camlar 4.1 headers 60 mm egsz act haff volan ve replica filtre var ( sword murat gokcen abim olur )guzel bi ayar fiyat ve degerler ne olur acaba
Bende bir bilgi alıyım
1995 Clio rsi 1.8 8v aracım motor kodu F3P yazılım yapılabiliyormu yapılırsa +ne alınır .
232 bin km de lpg yok ekstra bir işlemde yok
2007 r56 düz mini cooper ( otomatik vites 127 binde ) aracım için kaç bg tork alabiliriz teşekkürler.
chevrolet cruze 2.0 manuel 163 bg için bende öğrenebilirmiyim. Yapılmışı varmı?
doğuştan araba manyağı
standart beyine malesef çok kısıtlı şekilde mudahalede bulunabiliyoruz.
eğerki standalone tarzı bir beyin takar iseniz çok daha kapsamlı müdahalede bulunma şansımız var.Alabileceğimiz orjinal beyin ile max hp 6*8hp arasında değişmektedir aracın durumuna göre.
evet yapabilmekteyiz.200hp/420nm tork'a ulaşmakta aracınız.Fiyat bilgisini pm atıyorum.
aracınız S mi düz normal cooper mı ?
- K -
________
Dr.Ecu
Merhaba,abi grande punto 1.3 6 ileri dizele yazilimla ne elde ederiz.ufak tefek seylerle fiyati hp durumu ne olur yardim edebilirmisin
Merhaba bu hafta içi 2006 407 1,6 hdi (DV6) manual aldım. 232000 kmde tüm ince bakımlarına kadar yaptırıyorum. yazılımla hem güç hem tork artışı konusunda bilgi verirmisiniz? Hızlanma, ara hızlanma ve yakıtta ne gibi değişimler olur?
Merhaba aracım megane rs 225 aracımda ekstra olarak downpipe,cut out, Hybrid turbo , büyük intercoller , westgate , cai vs vs.. mevcut. Yazılımla ortalama ne kadar güç alabiliriz ? Birde yazılım aracin speclerine göremi yapilicak yoksa belli başlı standart yazilimmi yapıyorsunuz? Mumkunse yazılımdan önce ve yazılımdan sonra dyno lu bir fiyat verebilirmisiniz.?
Şimdiden teşekkür ederim
delphi beyinli 1.6 tdı lara ufukta yazılım görünüyor mu![]()
Merhabalar, Şu anda yeni aracım 2009 model 43 bin km'de manuel 1.4 T-Jet ( Turbo ) 120 Hp 206 Tork, yazılım ile Hp & Tork değeri ne olur + beyin açılmadan yazılım yüklenebiliyormu acaba ?
Caravella Highline
Ben de merak ediyorum mazda mx 5 2011 NC kasa, ne kadar hp ve tork kazanabilirim remapping ile? aracım komple stok.
Merhaba
Vw tiguen 1.4 benzin 122 hp yazılım sonrası ne kadar güç ve tork alabılirim
Pm alabilirmiyim
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Merhaba aracım JDM İntegra Typer K20a Kıbrısta yaşıyorum. aracıma yapacağım işlem şuan için aemv2 filtre kiti, kiddracing,70lik düz boru ve 76lık son susturucu. Kıbrıs ve Türkiye benzin farkı var. Ben her yaz aracımla İstanbul a geliyorum. Bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla mugen in bir beyni yapılan modifiye işlemine ve benzine göre kendini ayarlıyormuş. Bunu duymadan önce kafamdakı beyin Kpro v4 idi. Araca yapıcagım sonrakı işlemler emme,gaz kelebegı ve enjektör olacak. egzantrık,pıston vs dusunmuyorum. Mugen beyin ile duyduğum doğrumudur ve bu işlemlerde hangi beyinle daha iyi performans alabiliriz?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)