Merhaba 2015 Audi A5 2.0 TDI quattro yazılım, duman ve ücret hakkında bilgi alabilir miyim ?
Şanzımanla ilgili bir problem yaşandı mı uzun kullanımda ?
Merhaba 2015 Audi A5 2.0 TDI quattro yazılım, duman ve ücret hakkında bilgi alabilir miyim ?
Şanzımanla ilgili bir problem yaşandı mı uzun kullanımda ?
Bende 1.6 tdi euro 6 dsg(delphi beyin ) golf icin fiyat ve guc bilgisi alabilirmiyim?
1.2 tsi 110 hp 2016 golf için güç verisi alabilir miyiz? Teşekkürler
:ramo
2010 focus mk2,5 tdci 90hp araçta egr iptali (kör conta) ve kat iptali var.. euro4 motor dpf'siz..
stage 2 ayarında tahmini ne kadar sağlıklı güç alabiliriz? ve maliyeti hakkında bilgi alabilir miyim?
Ne mutlu Türküm diyene
2012 euro 5 75 lik punto icin. Nekadar lik guc ongoruyorsunuz hangi islemleri yapiyorsunuz. Dumansiz olarak yapabilecegimiz bir yazilimda. Bir kac kombinasyon yaptiginizi dusunerek bu sekilde yazdimbirde fiyat bilgisini pm atarsaniz sevinirim
Birde arac garantili olasi durumlarda orjinale dondugumuzde servis anliyormu vw deki gibi
golf 6 160 hp manuel için fiyat alabilirmiyim ?
cooper r53 için yazılımınız var mı? varsa fiyat alabilir miyim?
PM atmıştım cevap gelmedi. Birde buradan şansımı deneyeyim.
Benim 2008 model N46T motor kodlu 1995cc 136Hp bmw 1.18 aracım var. Normalde 2007-2008 1.18lerde 143hp motor kullanılmış ancak borusan türkiyedeki yakıt kalitesi kötü sorun yaşamayalım diye araçları 136hp ye indirmiş şanzıman yazılımını güncellemiş ve öyle satmış. ancak bu güncelleme yakıt olarak aracın çok daha fazla yakmasına neden olmuş.
143hp motorun fabrika verisi ş.içi 8.2lt iken 136hp motorun 10.1lt. sanırım biraz daha zengine çekmişler.
Herneyse benim öğrenmek ve yaptırmak istediğim benim aracımın motoruna yazılım yapılabilir mi? Güçden ziyade alt devirleri biraz daha canlandırarak biraz ekonomi odaklı bir yazılım istiyorum. bazı firmalarda (superchips gibi) hazır chipler var ve yaklaşık +15hp +20nm tork civarı güç verir demişler. Ben hazır yerine biraz daha terzi dikim bir yazılım istiyorum. Mümkünmüdür fiyat nedir?
araç 69.000km de.
2016 leon fr 125hp bilgi ve fiyat alabilirmiyim.Özellikle yakıt tasarrufu ne olur ve egzoz muaynesinde problem olurmu ogrenmek istiyorum.
Polo 1.2tdi fiyat ve bilgi alabilir miyim
Merhaba
2010 Kia Proceed 1.6 CRDI 115bg için fiyat bilgisi rica ediyorum
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)