x kişi- buraya kadarmiş
alper- bunu kesin yapmam lazım
bu geceki uğraşlarınız için teşekkürler alpr & oz![]()
"Wagen"thusiast
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
3 aracımızada yapılan chip uygulamasından inanılmaz derecede memmnunuz(2009 320d-2011 fiesta 1.4 tdci-fiat fiorino)
3 araçtada sonuç mükemmel oldu otomobıllerle ortalama 8-9bın km yaptık en ufak bır sorun yada arızayla karşılaşmadım.
performans, olabılıcek en optimum seviyede yakıt tüketimlerinde en ufak bir artış yok..
Beyler tekrar tekrar ellerinize sağlık!!
HIGHLY RECOMMENDED![]()
leon 1.4tsi manuel icin artış ve fiyat alabilirmiyim?
kimsenin ellemeye cesaret edemediği R19_16S aracımı çipleyen ve gücüne güç katan arkadaşların emeğine ve eline sağlık...![]()
1.3 multijet 70hp-180nm tork.ne güç alabiliriz,çok dumanlarmı,birde fiyatı ne olur (özel den )öğrenebilirmiyim?
zd9000 cupra
stock palio sporting şu an için sadece filtre var ama en yakın zamanda komple boru ve eksoz olacak chip sonrası ne olur aracın durumu ve tabiki maliyet
slmlar.
arkadasımda c4 dizel 92 hp lik aracı var daha onceden bıkac ıslemden sonra turbosu degısmek zorunda kaldı amacı 110 luk c4 un turbosunu alıp yada yazılımsal olarak. 110hp lık modelın giderine eşit bi araç yapmaktı .
turbosu degıstıkten snr aracına orjınal 110 luk modelım turbosunu almıs.ekstradan araçta box mevcut .ssıkıntısı ıse bıraz gaza yuklenınce yuksek basınc uyarısı verıyormus beyın.
kırmak istemiyorum ama neyapmam lazım bılmıyorum dıyor.1.4peak basıncı varmıs sanırım.
cozum yolu yada daha saglıklı motoru, turboyu kırmıcak sekılde daha ıyı yuruyen bı aracta kabulu aslında.onerılerınızı beklıyorum.
tesekkurler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)