bende 2004 fiat marea 1.6 16v icin deger ve fiyat alabılrmıyım bide daha sonra sıkıntı yasarmıyım çunku hassas bunların motorları ii günler
bende 2004 fiat marea 1.6 16v icin deger ve fiyat alabılrmıyım bide daha sonra sıkıntı yasarmıyım çunku hassas bunların motorları ii günler
2005 model Golf 1,6 FSI triptonik araç
kankacım daha yeni aldık aracı ama uzun yolda sakin kullanımda 9lt civarı basarsam 11lt civarı yakıyor hele ki anlık ortalamaya bakarsam normal trafikte ilk viteslerde 20-30 hatta 50 lt leri falan gösteriyo
bunu bir uygulama ile düşürmek mümkünmü ? hani dizelde chipten sonra yakıt düşüyor benzindede tasarruf olurmu
Dikkatli kullanımda düşme söz konusu benzinlilerdede dizel gibi. Gelirsin müsait zamanında ayarlarız.
Aracım DNA moduna sahip düz vites'dir standart gucu 105 hp 280 nm tork'dur
N mod: 105 hp 280 nm tork *Direksiyon süsponsıyonlar gaz tepkisi normal
D mod: 105 hp 320 nm tork *Direksiyon süspansıyonlar sertleşirken gaz tepkisi hassas
A mod: 105 hp 280 nm tork * Tüm guvenlık ekipmanları devrede tam koruma ESP Q2
Sorum su bu aracı chip'letmek istiyorum ama Şu DNA olayı korkutuyor benı cunku zaten kendı ıcınde yazılımla oynuyarak aracın tum değerleri değiişrken birde ben ekstra yuk bındırırsem fazlamı gelir.
İstediği guc oranları 120 hp civarı yanı sunlar..
N mod: 120 hp 300 nm tok
D mod:120 hp 350 nm tork
Bana fazlasıyla yeterde artar belki 130 hp olabilir oda dumansız olacaksa...
Arabam daha garantide o yüzden bırazda korkuyorum ancak genede sizlerin deneyimli görüşlerinize ihtiyacım var aracı oyle sureklı dıpgaz kullanan biri değilim bakımları hıc kacırmam gözüm gibi bakarım arabama bir Alfisti olarak ,ama genede biraz guc sahibi olmak istiyorum cunku eskı araclarım 2.0 156 SS di onlar'dan sonra bu dizel biraz agır kaldı...
Bu konuda banada yardımcı olacak görüşleriniz için şimdiden cok teşekkür ederim.
Saygılar...
Buraya kimse bakmiyor galiba kac gundur tik yok.
Her insanın yoğun olduğu gibi bizimde yoğun olduğumuz günler var gecikmeden dolayı kusura bakmayın.
Size referans olarak 2005 senesinden beri çalıştığımız Alfa Romeo, Lancia ve Fiat bayisi Zincirlikuyu Birmot u gösterebilirim. 70 üzerinde Alfa yaptık şuana kadar çok şükür alnımızın akı ile çıktık. Hatta ve hatta daha önceden modladığımız ve yeni araç alan araç sahipleri daha koltuklarına oturmadan biz modlamışız ve teslim etmişlerdir.
Endişelerinizi anlıyorum hemde çok iyi. Ancak bizim yaptığımız tüm araçlar safe tir. 5 hp için müşterimiz izin vermedikçe limitlere yaklaşmayız.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)