2010 era dizel,2003 corsa 1.7 dizel güç artışı ve fiyat için bilgi alabilirmiyim
merhaba bu chip uygulaması hakkında pek bilgim yok aracın benden önceki sahibi chip uygulaması yaptırmış fakat ufak bir problem var arac bazen ilk marşta almıyor bunuda araca farklı bir beyin takarak bulduk acaba bu durumu dğzeltmenin bir yolu varmıdır 98 model xsara vts
MEGANE RS
206hdı için güç artışı ve fiyat alabilirmiyim
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
2001 model audi s3 için ne düşünülebilir ? Alternatif uygulamalar mevcut mu ? fiyatlarınız neler ?
99 civic sohc vtec headers+duz boru+son susturucu+filtre+emme manifold+240cc enjektor fln P28 ile sonuc ve fiyat ne olur?
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
sıkıntı yok yapabiliriz![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
selamlar,
opel corsa 1,3 cdti 75hp için uygulamayla kaç hp ve torka ulaşılabilir ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz.
iyi günler 206 1,6 quiksilver aracım var, aracın gaz kelebeği elektronik telli değil bu yüzden gazı geç yiyor özellikle yokuşlarda sıkıntı yaşayabiliyorum, gaza bastığımdan itibaren kelebeğe giden sinyalin süresini beyinden azaltma şansımız var mı? Biraz araştırdım gaza 1br bastığımda kelebeği 2br açan sistemlerle bunu telafi etmeye çalışmışlar amacım bu değil orjinal ayarlarında sinyali hızlandırabilir miyiz? teşekkür ederim
c180 1.8 turbo motorlu makyajlı kasa chip sonrası hp ve tork bilgisi alabilirmiyim ve fiyat ?
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
kia ceed 1.6 90 hp için güç artışı hakkında bilgi alabilirmiyim ?
115liklerle motor olarak bi farkının olmadığını söyledi servis acaba onların ulaştığı güçlere ulaşması mümkün müdür ?
iyi akşamlar nıssan primera gt ye daha önce yazılım yaptınız mı ya da yapabilir misiniz fiyat ne olur pm lerseniz sevinirim
geçen p.tesi hayırlı olsun a ugramıştım oz* yoktun öglen sonrası gelir demişlerdi işyerindeki arkadaşlara telefon numaramı bıraktım görüşmek için ulaşmadımı acaba....yücel.......wrx........
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)