Selam subaru impreza 2.0 wrx içn neler yapılabilir bide maliyeti ne olur yaklaşık. Moto tamamen standart. Birde ne yazılım işi ne kadar sürede tamamlanır.
Selam subaru impreza 2.0 wrx içn neler yapılabilir bide maliyeti ne olur yaklaşık. Moto tamamen standart. Birde ne yazılım işi ne kadar sürede tamamlanır.
98 volvo v70 t5 (turbo 5 silindirli model) için fiyat ve güç bilgisi alabilirmiyim ? en yakın zamanda yaptırmayı planlıyorum çünkü. pm atarsanız sevinirim.
Legen...wait for it...dary!
1.4 TSI Supercharger+Turbocharger 140hp DSG Jetta için tahmini güç artışı ve fiyat bilgisi alabilirmiyim bende acaba?..![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
2006 mondeo 2.0 tdci
2006 vectra 1.9 cdti
2006 c5 1.6 ve 2.0 hdi lar için hatmini güç artışı , fiyat bilgisi ve bu 4 motorun kulağınıza gelen varsa olumlu olumsuz yönleri hakkında bilgi alabilirmiyim?
Turbosuz araca yani 1.9d partnere chip uygulayabilirmiyiz fiyat alabilirmiyim ne elde ederiz ?
AP Type-R
nissan 200sx 2.0 turbo ile nasıl bir güç artışı sağlarız teşekkür ederim
edit: 95 modeldir
citroen c4 vts 2.0 180 hp filtre kit - düz boru için yazılımsal olarak neler yapılabilir..alınan güç nerelerde olur ve maliyet hakkında bilgi alabilir miyim.. şimdiden teşekkürler..
Golf 6
1.6 tdi 105 lik için yazılım varmı yoksa box mı yapılıyor..
2.0 tdi 170 ho Passat dizelime bugün yazılım yaptırdım onceden 130a sabitledigimde 5.1 litre yakıyordu.. Suan 3.9 yazıyor 55 km'dir 3.8 ile 4.1 arası değişiyor.. Arabam onceden 140dan sonra önceki hızlarına göre yavaş ilerliyordu suan öyle bise yok hep devirleriniyor.. Onceden tapa gazda 8.6 yakıyordu suan 9.8 ile 10.1 arası değişiyor çok makul rakamlar.. Haftaya downpipe yaptıracağım yani partikul filtresi iptal olacak ve yazılım tekrar güncellenecek.. Tekrar buradan yazarım son durumu.. Teşekkürler ECUFAST , teşekkürler Alper Beyy.. Şaşkınlık içerisindeyim.. Diğer işlemlerde bitsin dinamometre'ye çıkaracam bakalım kaç hp almisiz.. İyi geceler herkese..
1.8 tfsi 160 ps audi tt için fiyat ve değer bilgisi alabilir miyim?
İyi günler. Peugeot 407 1.6 hdi araba ya chiptuning uygulaması yapsak ne kadar verim alabiliriz birde fiyat olarak ö.m alabilir miyim ?
2006 standart ve otomatik vtec2'de chip le beraber ne kadar bir değişim olur ve fiyat olarak pm gönderir misiniz?
teşekkürler![]()
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
abi egsoz+filtreli+chipli 106gtim var yalnız chipten memnun değilim 2000li yıllarda yapılmış bilinçlimi bilinçsizmi yapılmış bilmiyorum yakıtı şehiriçi 65-70 kuruş şehir dışı 45-50 kuruş motor komprosör testinde sağlıklı çıktı yakıtı yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum değiştirmek istiyorum yakıtta düşme olur mu?birde performans farkıyla fiyat yazarsanız sevinirim
Hayat direksiyonu tutan ellerde, ölüm gaza basan ayaktadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır !
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)