pm olarak yolladım...
2005 model 1.6 FSI 115 hp Golf var.Aracımda simota açık hava filtre kiti mevcut.Filtre takıldıktan snra dynoya çıkmadım ama hafif bi fark var gibi.Filtre + chip tuning ile kaç hp elde ederim?Birde fiyatı pm alabilirmiyim
2010 R56 S var. Sadece yazılımlı ve downpipe + yazılımlı specleri ve fiyatınızı alabilir miyim? Daha sonra yapılan eklemelerde yeniden yazılım için fiyat ne oluyor?
merhaba
2012 model nissan navara ve amarok a yazılım atılabiliyormu.ne kadar güç kazanabiliriz bide fiyat pm alabilirmiyim
teşekkürler
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
2012 dizel 1.4 auris chip nekadar bir güç artışı sağlar ve fiyat PM alabilirmiyim ?
sen hiç gitmeyecek gibisin değilmi o gidenlerde senin gibiydiler...
Rica etsem, 2012 model 160 HP DSG scirocco nun şanzımana sıkıntı vermeden max. yükseltebileceğimiz hp ve nm değerlerini ve maliyetimizi pm atarmısınız. Buarada araçta şuan BMC Twin Power hava filtresi ve kiti, krank filtresi, orta susturucu iptali ve forge dump valve adaptor var.. Teşekkürler şimdiden.
ig: erayender
Birde 2.0 benzinli düz vites 2001 model pug 406 nın max.değerleri ne olur bunuda öğrenebilirsem sevinirim.. AEM Dryflow hava filtresi, downpipe, cut out mevcut.. normal değerleri 136 HP / 195 nm..
ig: erayender
2009 Ford Focus HB 1,6 TDCİ - 109 hp. aracıma.
2009 Volvo V50 1,6 TDCİ - 109 hp 'den çıkma bir chip var. 140 hp gibi bir değere çıkarıyormuş.
Motor işinden hiç anlamadığım için soruyorum.
Bu iki aracında motorları aynı üretim olduğu için chip uyar denildi bana. Uyar mı? Aracımda sorun çıkarır mı?
Merhaba,
2010 model mazdaspeed3 260ps 380nm stock,ne kadar guc ve tork ekleyebiliriz bilgi verirseniz sevinirim.
corsa c 1.3 cdti için chip ile ne kadar güç alırım? herşey stock egzoz bile orjinal.. fiyatı pm alabilir miyim?
rocco 210 civarı oluyor downpipesız şekilde bendeki öyle idi.
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
2011 cıvıc fd6 1.6 125hp 152 nm tork sonuc ne olur?
aracta catback egzoz ve hava fıltresı var sonucu etkılermı?
arac yazılıma acıkmı?guc tork egrısı nasıl olur?
son olarakta malıyetı ne kadar?
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 konuk)